۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۴
پایداری ارتباط در شرایط جنگی، اولویت وزارت ارتباطات بود
وزیر ارتباطات:

پایداری ارتباط در شرایط جنگی، اولویت وزارت ارتباطات بود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با وجود شرایط جنگی کشور و آسیب به برخی زیر ساخت‌ها ، پایداری ارتباطات در صدر ماموریت‌های وزارت ارتباطات بود.

به گزارش بازار، سیدستار هاشمی در اولین برنامه حضور در استان گلستان در دیدار با آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در این استان اظهار کرد: جزایر جنوب و زیر ساخت های آنها ، یکی از اهداف اصلی حملات دشمن بود که کارشناسان وزارت ارتباطات تلاش کرده اند در برهه جنگ کمترین اختلال در پایداری ارائه خدمات آنها ایجاد شود .

وی همچنین گفت که فردا و در دومین روز سفر به استان گلستان، بهره برداری رسمی از ۱۴۱ طرح ارتباطی با سرمایه‌گذاری ۱۹۰۰ میلیارد تومان آغاز خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در گلستان هم در این دیدار با اشاره به شرایط جنگی و سخت کشور گفت : اتفاقاتی که در یک سال اخیر برای کشور افتاد مردافکن بود اما دولتمردان و محافظان ایران از پا نیفتادند .

آیت‌الله نورمفیدی خطاب به وزیر ارتباطات تاکید کرد : در این شرایط خطیر ، کشور نیاز به عزم راسخ دارد چرا که هیچ قدرتی توان شکستن آن را نخواهد داشت.

کد خبر: ۴۲۲٬۹۹۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha