۲۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۶
فروش دو نفتکش روسی توسط آمریکا برای اوراق‌سازی در هند

فروش دو نفتکش روسی توسط آمریکا برای اوراق‌سازی در هند

لویدز لیست گزارش داد آمریکا دو نفتکش مصادره‌شده مرتبط با روسیه را به یک شرکت بازیافت کشتی فروخته تا در شهر آلانگ هند اوراق شوند.

به گزارش بازار، لویدز لیست گزارش داد که آمریکا دو نفتکش که گفته می‌شود با روسیه مرتبط بوده‌اند را به یک شرکت بازیافت کشتی فروخته است، با این هدف که آنها را در شهر آلانگ هند اوراق کند.

این وب‌سایت توضیح داد که دولت آمریکا دو نفتکش مصادره شده، ارا و لیلئو، را به شرکت بازیافت کشتی GMS فروخته است و خاطرنشان کرد که این دو کشتی در حال حاضر به سمت آلانگ در هند در حرکت هستند و در آنجا مراحل اوراق‌سازی آنها انجام خواهد شد.

وی افزود که این فروش پس از اخذ مجوز قضایی و استثنائاتی که وزارت خزانه داری آمریکا قائل شد، انجام شده است، اما بانک ها، شرکت‌های بیمه و ارائه دهندگان خدمات در معامله با این دو کشتی تردید دارند.

این وب‌سایت خاطرنشان کرد که این مشکلات، پیچیدگی‌های مرتبط با از رده خارج کردن کشتی‌های تحریم‌شده، حتی پس از مصادره رسمی آنها را منعکس می‌کند.

این پرونده به عملیات اجرای تحریم‌های آمریکا برمی‌گردد که شامل صادرات نفت ونزوئلا و همچنین ساختارهای مالکیتی بود که مقامات آمریکایی گفتند با روسیه مرتبط هستند.

طبق گزارش لویدز لیست، فروش این دو نفتکش، پس از دوره‌ای که مقامات به دلیل محدودیت‌های اعمال شده بر این دو کشتی با مشکلاتی در رسیدگی به آنها مواجه بودند، به موضوع مربوط به تحریم‌ها پایان می‌دهد.

کد خبر: ۴۲۲٬۴۰۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha