۱۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۷
عصبانیت ترامپ از پیروزی «عبدل السید» در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات در میشیگان

عصبانیت ترامپ از پیروزی «عبدل السید» در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات در میشیگان

رئیس‌ جمهور آمریکا با عصبانیت از پیروزی نامزد حامی فلسطین در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات در میشیگان، ادعا کرد: انتظار نمی‌ رفت که او به خوبی عمل کند!

به گزارش بازار، دونالد ترامپ روز چهارشنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود نوشت: خبر خوبی برای حزب جمهوری‌خواه. السید، یک بازنده کمونیست که از یهودیان و اسرائیل متنفر است، برنده پیش‌بینی‌شده در رقابت با سوسیالیست‌ها است.

رئیس جمهوری جمهوری خواه آمریکا که به نظرسنجی ها در کشورش به ویژه درباره وضعیت خودش بسیار بدبین است، گفت: طبق معمول، نظرسنجی‌ها در این مورد بسیار متفاوت بودند.

ترامپ درباره عبدل السید گفت: انتظار نمی‌رفت که او به خوبی عمل کند. حالا، سیاست‌های دیوانه‌وار دموکرات‌ها فقط بدتر خواهد شد!

انتخابات میاندوره ای کنگره آمریکا در تاریخ ۳ نوامبر ۲۰۲۶ (۱۲ آبان ۱۴۰۵) در ایالات متحده آمریکا برگزار خواهد شد و افزایش هزینه‌های ناشی از جنگ ایران و کاهش محبوبیت ترامپ، حزب جمهوری‌خواه را نگران شکست مفتضحانه در این انتخابات کرده است.

احتمال دخالت ترامپ در انتخابات پیش روی کنگره، دموکرات ها را نگران سناریوهای کابوس‌وار ناشی از طرح‌ها و نقشه‌های رئیس جمهوری آمریکا برای جلوگیری از شکست خود کرده است.

تازه ترین نتایج نظرسنجی‌ها درباره ترامپ، تصویر تاریکی را ارائه می دهد و زنگ هشدار را به شکل فزاینده ای برای جمهوریخواهانی به صدا در آورده که نگران هستند موج دموکراتیک باعث شکست آنها در انتخابات کنگره هم در مجلس نمایندگان آمریکا و هم در حتی در سنا شود.

تازه ترین نظرسنجی سی‌ان‌ان نشان می‌دهد که فقط ۳۴ درصد امریکایی ها از ترامپ حمایت می کنند که با پایین ترین سطح محبوبیت او بعد از حمله ۶ ژانویه ۲۰۲۱ به کنگره آمریکا برابری می‌کند.

در نظرسنجی آسوشیتد پرس و موسسه نورک میزان محبوبیت ترامپ فقط به ۳۳ درصد رسید و ۳۲ درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی دانشگاه کوئینپیاک (Quinnipiac) آمریکا گفتند که ترامپ رئیس جمهوری محبوب از نظر آن‌ها است که پایین ترین سطح در تاریخ نظرسنجی های این دانشگاه را رقم زد.

کد خبر: ۴۲۱٬۴۵۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha