۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۹
کرمانشاه می‌تواند به قطب اقتصاد دیجیتال منطقه تبدیل شود
وزیر ارتباطات:

کرمانشاه می‌تواند به قطب اقتصاد دیجیتال منطقه تبدیل شود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: این استان با تکیه بر نخبگان، شرکت‌های دانش‌بنیان و موقعیت مرزی، ظرفیت تبدیل شدن به قطب اقتصاد دیجیتال منطقه را دارد.

به گزارش بازار، نشست وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با نخبگان، فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان استان کرمانشاه، با حضور استاندار کرمانشاه، معاونان وزارت ارتباطات، مدیران ارشد این وزارتخانه و جمعی از فعالان زیست‌بوم فناوری استان برگزار شد؛ نشستی که محور اصلی آن توسعه اقتصاد دیجیتال، تقویت زیرساخت‌های ارتباطی، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و بهره‌گیری از ظرفیت مرزی کرمانشاه برای توسعه همکاری‌های فناورانه با عراق بود.

در این نشست، ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با ابلاغ سلام رئیس‌جمهور به مردم کرمانشاه، این استان را یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال دانست و اظهار کرد: کرمانشاه با برخورداری از نیروی انسانی متخصص، دانشگاه‌های توانمند، شرکت‌های دانش‌بنیان، زیرساخت‌های ارتباطی و موقعیت ممتاز ژئوپلیتیکی، می‌تواند به یکی از قطب‌های اقتصاد دیجیتال و فناوری منطقه تبدیل شود.

وی با اشاره به نگاه ویژه استاندار کرمانشاه به حوزه فناوری، افزود: حضور تمامی معاونان وزارت ارتباطات و مدیران اپراتورهای اصلی کشور در این سفر، نشان‌دهنده عزم جدی وزارتخانه برای بررسی میدانی مسائل و پیگیری مطالبات استان است.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه مهم‌ترین سرمایه کرمانشاه نیروی انسانی خلاق و متخصص آن است، تصریح کرد: سخنان نخبگان و فعالان حوزه فاوا نشان داد استان از ظرفیت علمی بسیار بالایی برخوردار است و همین سرمایه انسانی می‌تواند موتور محرک توسعه اقتصاد دیجیتال کشور باشد.

هاشمی تأکید کرد: آینده اقتصاد بر پایه فناوری، نوآوری، هوش مصنوعی و اقتصاد داده‌محور شکل خواهد گرفت و کشورهای موفق، امروز سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در این حوزه انجام داده‌اند.

وی افزود: وزارت ارتباطات تلاش می‌کند از ظرفیت‌های استان کرمانشاه در حوزه‌هایی مانند تولید محتوا، بازی‌های رایانه‌ای، صنایع خلاق، امنیت سایبری و خدمات فنی و مهندسی بیشترین بهره را ببرد.

وزیر ارتباطات از افتتاح رسمی ۲۰۶ پروژه ارتباطی در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با سرمایه‌گذاری بیش از دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اجرا شده و نقش مهمی در ارتقای زیرساخت‌های ارتباطی استان خواهد داشت.

وی همچنین با اشاره به آمادگی وزارت ارتباطات برای ایام اربعین حسینی افزود: ستاد ارتباطات اربعین بیش از یک ماه پیش تشکیل شده و با همکاری استانداران استان‌های مرزی، برنامه تقویت شبکه‌های ارتباطی در مسیر تردد زائران با جدیت در حال اجراست.

هاشمی خاطرنشان کرد: شرکت ارتباطات زیرساخت، اپراتورهای تلفن همراه و مجموعه وزارت ارتباطات با تمام ظرفیت در تلاش هستند تا زائران اربعین بدون دغدغه از خدمات ارتباطی بهره‌مند شوند.

وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه دسترسی به اینترنت یک حق شهروندی است، اظهار کرد: در شرایط عادی هیچ‌کس نباید مردم را از این حق محروم کند و نگاه دولت چهاردهم نیز توسعه دسترسی عادلانه به اینترنت و صیانت از حقوق شهروندان است.

وی افزود: اینترنت امروز بخشی از آموزش، اقتصاد، پژوهش و زندگی مردم است و محدود شدن آن به معنای محدود شدن فرصت‌های توسعه کشور خواهد بود.

هاشمی البته یادآور شد که در شرایط خاص و اضطراری ممکن است محدودیت‌هایی متناسب با ملاحظات امنیتی اعمال شود، اما اصل، دسترسی آزاد مردم به شبکه جهانی اطلاعات است.

کد خبر: ۴۲۰٬۱۹۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha