۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۶
همه ظرفیت‌های استان برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران اربعین به کار گرفته شده است
استاندار البرز:

همه ظرفیت‌های استان برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران اربعین به کار گرفته شده است

استاندار البرز گفت: هدف ما این است که خدمات اربعین امسال از نظر کیفیت، نظم و هماهنگی، در سطحی بالاتر از سال گذشته ارائه شود.

به گزارش بازار به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری البرز، مجتبی عبداللهی در گفت‌وگوی زنده با برنامه «نگاه مردم» که از شبکه البرز پخش شد، با اشاره به برگزاری نشست ستاد اربعین استان اظهار کرد: در این جلسه آخرین وضعیت اقدامات کمیته‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت و هماهنگی‌های لازم برای تسریع در اجرای برنامه‌ها و آمادگی کامل دستگاه‌ها انجام شد.

وی با قدردانی از همراهی فرمانداران، شهرداران، دستگاه‌های اجرایی، اصناف، گروه‌های خدماتی و نیروهای مردمی افزود: خدمت به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) امروز به یک فرهنگ نهادینه در میان مجموعه‌های اجرایی استان تبدیل شده و همه با روحیه جهادی در این مسیر فعالیت می‌کنند.

استاندار البرز با اشاره به نزدیک شدن ایام اربعین گفت: حرکت زائران آغاز شده و فرصت محدودی تا اوج سفرها باقی مانده است، بنابراین همه دستگاه‌ها باید با سرعت و دقت بیشتری برنامه‌های خود را تکمیل کنند و هیچ خللی در روند خدمت‌رسانی ایجاد نشود.

عبداللهی با بیان اینکه اربعین امسال شرایط ویژه‌ای دارد، تصریح کرد: از همه مدیران خواسته‌ایم امکانات، تجهیزات و خدمات مورد نیاز را حتی بیش از سال گذشته پیش‌بینی و تأمین کنند و با حضور میدانی در مرزها، بر روند خدمت‌رسانی نظارت مستقیم داشته باشند.

وی تکریم زائران را مهم‌ترین اصل در ارائه خدمات دانست و افزود: باید با هماهنگی، همدلی و استفاده از همه ظرفیت‌های موجود، شرایطی فراهم کنیم تا زائران با آرامش، امنیت و رضایت کامل این سفر معنوی را انجام دهند.

استاندار البرز همچنین با اشاره به نقش شهرداری‌ها در پشتیبانی از مراسم اربعین گفت: تأمین امکانات مورد نیاز این رویداد معنوی باید با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود انجام شود و هیچ دغدغه‌ای در زمینه پشتیبانی و خدمت‌رسانی وجود نداشته باشد.

عبداللهی ابراز امیدواری کرد با همکاری همه دستگاه‌ها، اربعین امسال در حوزه نظم، کیفیت خدمات و تکریم زائران، نسبت به سال‌های گذشته در سطح بالاتری برگزار شود.

کد خبر: ۴۱۹٬۵۲۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha