۲۹ تیر ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۱
همکاری بانک استاندارد چارترد برای عرضه استیبل کوین جدید با پشتوانه دلار هنگ‌کنگ

همکاری بانک استاندارد چارترد برای عرضه استیبل کوین جدید با پشتوانه دلار هنگ‌کنگ

شرکت انکورپوینت (Anchorpoint) آماده است تا استیبل کوین جدید خود را با نام HKDAP و با پشتوانه دلار هنگ‌کنگ روانه بازار کند.

به گزارش بازار، شرکت انکورپوینت (Anchorpoint) که تحت حمایت بانک استاندارد چارترد (Standard Chartered) فعالیت می‌کند، آماده است تا استیبل کوین جدید خود را با نام HKDAP و با پشتوانه دلار هنگ‌کنگ روانه بازار کند.

بر اساس گزارش رسانه‌های محلی، انتظار می‌رود بیانیه رسمی این پروژه با مشارکت بازوی هنک‌کنگی بانک استاندارد چارترد تا پیش از پایان ماه ژوئیه منتشر شود. این اقدام گامی مهم در جهت تقویت اکوسیستم دارایی‌های دیجیتال در منطقه جنوب شرق آسیا محسوب می‌شود.

طبق برنامه‌ریزی‌های اعلام شده، هر واحد از این ارز دیجیتال به‌صورت یک‌به‌یک با ذخایر باکیفیت دلار هنگ‌کنگ در حساب‌های مجزا پشتیبانی خواهد شد تا شفافیت و امنیت کاربران کاملاً تضمین گردد.

پیش از اعلام خبر عرضه عمومی، این تیم موفق شد تست‌های انتقال وجه را بر روی شبکه اصلی اتریوم با موفقیت به پایان برساند.

کد خبر: ۴۱۸٬۵۷۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha