۲۸ تیر ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۴
ابلاغ لغو ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت| ترخیص در مرداد ممکن شد

ابلاغ لغو ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت| ترخیص در مرداد ممکن شد

لغو ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت ابلاغ شد و امکان ترخیص برنج در مرداد تا پایان آبان وجود دارد.

به گزارش بازار، دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صنعت، معدن و تجارت با ابلاغیه‌ای به دفتر واردات گمرک ایران، ممنوعیت واردات و ترخیص برنج در فصل برداشت را برای سال ۱۴۰۵ لغو کرد.

بر اساس این ابلاغیه، در راستای اجرای سیاست‌های صادرات و واردات محصولات اساسی کشاورزی، حکم مقرر در بند (۸) مندرجات ذیل یادداشت فصل دهم از قسمت دوم کتاب مقررات صادرات و واردات، مبنی بر ممنوعیت ترخیص برنج در فصل برداشت از اول مرداد تا پایان آبان‌ماه، در سال ۱۴۰۵ لغو شده است.

گمرک ,

با این تصمیم، محدودیت فصلی واردات و ترخیص برنج که در سال‌های گذشته به‌منظور حمایت از تولید داخلی در دوره برداشت اعمال می‌شد، در سال جاری اجرا نخواهد شد و واردکنندگان می‌توانند در بازه زمانی یادشده نسبت به ترخیص برنج مطابق ضوابط و مقررات اقدام کنند.

این ابلاغیه از سوی دفتر مقررات صادرات و واردات به دفتر واردات گمرک جمهوری اسلامی ایران ارسال شده و مبنای اجرای رویه‌های گمرکی در خصوص واردات برنج در سال ۱۴۰۵ خواهد بود.

کد خبر: ۴۱۸٬۳۹۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha