۲۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۰
توضیحات سخنگوی آموزش و پرورش درباره کارت پایان خدمت فرهنگیان

توضیحات سخنگوی آموزش و پرورش درباره کارت پایان خدمت فرهنگیان

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص آخرین وضعیت اخذ کارت پایان خدمت فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی توضیحاتی ارایه کرد.

به گزارش بازار، علی فرهادی در خصوص صدور کارت پایان فرهنگیانی که از دانشگاه های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی فارغ التحصیل و تعهدشان انجام شده است، گفت: مطابق قانون متعهدین خدمت، گذراندن دوره رزم مقدماتی بعد از سپری کردن دوره تعهد خدمت با آموزش و پرورش الزامی است. این قانون جزو اختیارات ما در آموزش نیست که بخواهیم آن را کم و زیاد کنیم.

وی با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده وزیر آموزش و پرورش و فرمانده شهید سپاه سردار سلامی در سال ۱۴۰۳، گفت: مقرر شد در تابستان ۱۴۰۴ این افراد در شهر خود دوره رزم مقدماتی را سپری کنند. کارهای مالی و هماهنگی با سازمان برنامه و سایر جزئیات طرح هم هماهنگ شد اما جنگ ۱۲ روزه شروع شد و شرایطی پیش آمد که تحقق این طرح در تابستان ۱۴۰۴ برای همکاران در سطح کل نیروهای مسلح میسر نشد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برای تابستان ۱۴۰۵ هم آموزش و پرورش آمادگی کامل را دارد ادامه داد: به شرط آمادگی دوستان، تلاش می‌کنیم این هماهنگی صورت بگیرد.

فرهادی گفت: الان شرایط به نحوی است که امکان اجرای آن برای ما در آموزش و پرورش وجود دارد اما در شرایط خاص هستیم، انشالله از این شرایط عبور خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم در تابستان این طرح اجرایی شود.

وی اظهار کرد: آن دسته از متعهدین خدمتی که دوره ۴۵ روزه بسیج را خودشان سپری کردند با ارائه مدرک دوره به حوزه وظیفه فراجا از طریق پلیس به اضافه ۱۰ می توانند کارت پایان خدمت اخذ کنند. تمام اطلاعات این افراد یکجا به صورت تجمیع گرفته شده و در اختیار سازمان وظیفه عمومی فراجا قرار داده‌ایم.

کد خبر: ۴۱۷٬۱۰۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha