۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۱
تأمین ۴.۶۵ میلیون مترمکعب آب برای ۵۴ واحد اقتصادی و صنعتی در خراسان جنوبی

تأمین ۴.۶۵ میلیون مترمکعب آب برای ۵۴ واحد اقتصادی و صنعتی در خراسان جنوبی

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان خراسان جنوبی از تأمین ۴ میلیون و ۶۵۰ هزار مترمکعب آب برای فعالیت ۵۴ واحد صنعتی، معدنی، گلخانه‌ای و طرح‌های عمرانی در یک سال گذشته در استان خبر داد.

به گزارش بازار، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان خراسان جنوبی، گفت: در راستای حمایت از تولید، توسعه فعالیت‌های اقتصادی و ایجاد اشتغال در استان، در یک سال گذشته در مجموع ۴ میلیون و ۶۵۰ هزار مترمکعب آب برای ۵۴ واحد صنعتی، معدنی، گلخانه‌ای و طرح‌های عمرانی و اقتصادی تأمین و تخصیص داده شده است.

سارانی با اشاره به شرایط منابع آبی استان افزود: خراسان جنوبی از استان‌های کم‌آب کشور به شمار می‌رود و با محدودیت شدید منابع آبی مواجه است؛ به‌طوری که بیش از ۹۵ درصد آب مصرفی در بخش‌های مختلف استان از منابع آب زیرزمینی تأمین می‌شود.

وی گفت: با وجود این شرایط، شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی با اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف، ساماندهی و بهینه‌سازی تخصیص منابع آب توانسته است در کنار صیانت از منابع آبی، بخشی از نیاز آبی واحدهای اقتصادی و طرح‌های توسعه‌ای استان را تأمین کند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی افزود: تأمین آب برای واحدهای صنعتی، معدنی و گلخانه‌ای و همچنین طرح های عمرانی، نقش مهمی در پایداری تولید، توسعه سرمایه‌گذاری و ایجاد فرصت‌های شغلی در استان دارد و این شرکت تلاش می‌کند در چارچوب ظرفیت‌های آبی منطقه، زمینه حمایت از فعالیت‌های اقتصادی و اشتغال‌زا را فراهم کند.

کد خبر: ۴۱۳٬۷۳۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha