۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۴
میلیاردها دلار پول عربی در راه صنعت کشتار اسرائیل

میلیاردها دلار پول عربی در راه صنعت کشتار اسرائیل

کشورهای عربی امضاکننده پیمان ابراهیم با خرید میلیاردها دلار تسلیحات از رژیم صهیونیستی، عملاً به تأمین مالی جنگ چندجبهه‌ای علیه همسایگان خود دامن می‌زنند.

به گزارش بازار، جنگ چند جبهه‌ای رژیم صهیونیستی در غزه، لبنان، سوریه، یمن و ایران در حالی ادامه دارد که جدیدترین داده‌های اقتصادی نشان می‌دهد کشورهای عربیِ امضاکنندۀ پیمان ابراهیم، با خرید میلیاردها دلار تسلیحات از تل‌آویو، عملاً به تأمین مالی غیرمستقیمِ عملیات‌های نظامی علیه همسایگان خود دامن زده‌اند.

نکتۀ قابل تأمل این‌جاست که بر اساس آمار، کشورهای عربیِ عضو این پیمان در سال ۲۰۲۵ بیش از آمریکا از اسرائیل سلاح خریداری کرده‌اند؛ به‌گونه‌ای که سهم آمریکا ۱۳ درصد و سهم کشورهای عربی ۱۵ درصد بوده است.

آنچه از بررسی این داده‌های اقتصادی برمی‌آید، این است که روند عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی برخلاف شعارهای اولیه، به مسیری برای انتقال سرمایه‌های عربی به صنعت تولید جنگ تبدیل شده‌اند.

در نهایت این جریان مالی، به‌معنای تبدیل شدن پول‌های عربی به سوخت بحران‌هایی است که دامن‌گیر منطقه شده است.

کد خبر: ۴۱۳٬۱۷۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha