۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۲
منبع آگاه: هیچ مذاکره ای بدون دریافت پول‌های ایران امکان پذیر نیست

منبع آگاه: هیچ مذاکره ای بدون دریافت پول‌های ایران امکان پذیر نیست

یک منبع نزدیک به تیم مذاکره‌کننده در گفتگویی اعلام کرده است که هیچ مذاکره‌ای بدون واریز پول‌های مسدودشدهٔ ایران امکان‌پذیر نیست.

به گزارش بازار، گفته شده آخرین اختلاف جدی میان ایران و آمریکا بر سر آغاز مذاکرات که مربوط به نحوهٔ دسترسی به منابع مسدودشدهٔ ایران بود، با میانجی‌گری و ابتکار قطر در حال برطرف‌شدن است.

براساس این گزارش، پیش‌تر آمریکا نسبت به اجرای تعهدات خود در این زمینه عقب‌نشینی کرده بود، اما ایران با پافشاری اعلام کرد «تا زمانی که پول‌های مورد توافق واریز نشده باشد، هیچ توافقی ممکن نیست». نهایتاً با رایزنی‌ها در قطر، پیشرفت‌هایی برای حل این مشکل حاصل شده است.

با این حال، تیم مذاکره‌کنندهٔ ایران با توجه به سابقه عهدشکنی آمریکا، این تفاهمات را تمام‌شده تلقی نمی‌کند و بارها اعلام داشته که «ایران برای همه گزینه‌های محتمل آماده است».

کد خبر: ۴۰۹٬۲۸۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha