۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۰
تصمیم گیری درباره گشایش بازار سهام
امروز انجام می شود؛

تصمیم گیری درباره گشایش بازار سهام

عضو شورای عالی بورس گفت: تصمیم نهایی درباره بازگشایی بازار سهام، امروز در جلسه شورای عالی بورس گرفته می‌شود.

به گزارش بازار، رحمت‌اله صادقیان با بیان اینکه اقدامات اخیر با هدف بررسی دقیق عملکرد نهادهای مالی و تصمیم‌گیری درباره حمایت‌های لازم در دستور کار قرار گرفته، اعلام کرد: مقرر شده گزارش عملکرد فروردین ماه ارائه و گزارش تفسیری شرکت ها نیز برای ارزیابی دقیق‌تر بروز رسانی شود.

وی ادامه داد: پس از بررسی‌ها و در صورت نیاز به حمایت با توجه به انجام مکاتبات لازم با بانک مرکزی پیگیری می شود. دامنه نوسان در مقطع فعلی تغییر نخواهد کرد و هرگونه تصمیم در این باره مبتنی بر داده‌ها و تحلیل‌های کارشناسی خواهد بود.

صادقیان افزود: جمع‌آوری داده‌ها آغاز شده و امروز جلسه‌ای برای جمع‌بندی نهایی، تعیین تکلیف وضعیت صندوق تثبیت و بررسی ساز و کارهای حمایتی برگزار می‌شود. نتیجه این بررسی‌ها، نقش تعیین‌کننده‌ای در مسیر اقدامات بعدی بازار سرمایه خواهد داشت.

کد خبر: ۴۰۴٬۵۴۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha