۲۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۳
ناوشکن آمریکایی با هشدار قاطع ایران از تنگهٔ هرمز بازگشت

ناوشکن آمریکایی با هشدار قاطع ایران از تنگهٔ هرمز بازگشت

سخنگوی وزارت خارجه به «مواردی از احتمال نقض آتش‌بس» اشاره کرد که با واکنش و تذکر فوری دستگاه دیپلماسی و هشدار قاطع نیروهای مسلح، از بروز آن جلوگیری شده است.

به گزارش بازار، بررسی‌ها نشان می‌دهد اشاره سخنگوی وزارت خارجه به یک مورد حرکت ناوشکن آمریکایی از بندر فجیره به‌سمت تنگه هرمز بوده که بلافاصله با واکنش نیروهای مسلح مواجه شده است.

بنا بر بررسی‌های صورت گرفته، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، ضمن رصد دقیق موقعیت این ناوشکن، مراتب را به هیئت مذاکره‌کننده در پاکستان منعکس می‌کنند و هیات ایرانی بلافاصله موضوع را از طریق میانجی پاکستانی به طرف آمریکایی منتقل می‌کند. همزمان هشدار جدی به ناوشکن داده شد که در صورت نزدیک شدن به تنگه هرمز مورد هدف قرار خواهد گرفت.

ایران به صراحت به واسطهٔ پاکستانی اطلاع داد که «اگر حرکت ناو ادامه پیدا کند ظرف ۳۰ دقیقه هدف قرار می‌گیرد و مذاکرات ایران و آمریکا هم ضربه خواهد خورد».

بنا بر اطلاع، واکنش قاطع نیروهای مسلح به‌همراه هشدار و پیگیری هیات مذاکره‌کننده، باعث شد دستور توقف به این ناو صادر شود.

این رویکرد مسئولانه و در عین حال قاطع ایران که نشانه همراهی و هماهنگی نزدیک نیروهای مسلح و دستگاه دیپلماسی است، بسیار مورد تمجید میانجی پاکستانی قرار گرفته است.

کد خبر: ۴۰۱٬۶۴۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • علی IR ۱۶:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
      0 0
      خبر از داخل مذاکرات چیز دیگری را میگویید . فیلم بفرستید لطفا