۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۵
سخنگوی ارتش: در ادامه جنگ از تسلیحات به‌روزتر استفاده خواهیم کرد

سخنگوی ارتش: در ادامه جنگ از تسلیحات به‌روزتر استفاده خواهیم کرد

سخنگوی ارتش تأکید کرد: ما از تسلیحاتی در این جنگ استفاده می‌کنیم و در روزهای آینده بیشتر استفاده خواهیم کرد که در گذشته استفاده نکرده‌ایم.

به گزارش بازار، امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا، سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگوی تلویزیونی ضمن تسلیت جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح و با اشاره به عملیات‌های اخیر نیروهای مسلح علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه عنوان کرد: ما از تسلیحاتی در این جنگ استفاده می‌کنیم و در روزهای آینده بیشتر استفاده خواهیم کرد که در گذشته استفاده نکرده‌ایم لذا اینها از عوامل سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بازدارندگی است.

وی افزود: نظم منطقه‌ای مبتنی بر حضور آمریکا فروپاشیده چرا که بخش اعظم زیرساخت او نابود شده و آمریکایی‌ها حتی نتوانستند از سرمایه های خود حفاظت کنند و این را کشورهای عربی هم فهمیدند و ان‌شاالله بعد از جنگ یک نظم نوین منطقه‌ای خواهیم داشت، البته بدون حضور آمریکا.

سخنگوی ارتش تأکید کرد: آمریکایی‌ها مطمئن باشند حتما انتقام خون شهدای ناوشکن دنا را خواهیم گرفت، زمان و مکان انتقام دست خودمان است.

کد خبر: ۳۹۸٬۵۰۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha