۲۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰
ایران به سراغ «دیتاسنترهای» آمریکا در منطقه می‌رود؟

ایران به سراغ «دیتاسنترهای» آمریکا در منطقه می‌رود؟

خبرگزاری ریانووستی به نقل از «یک منبع دیپلماتیک ایرانی» گزارش داد: مراکز داده در کشورهای عربی که توسط آمریکا در عملیات نظامی علیه ایران استفاده می‌شوند، احتمالا هدف قرار می‌گیرند.

به گزارش بازار، این منبع که رسانه روس هویت او را فاش نکرده، گفت: «ایالات متحده از مراکز داده در کشورهای عربی برای پشتیبانی از عملیات اطلاعاتی و نظامی علیه ایران استفاده می‌کند.»

منبع دیپلماتیک ایرانی با بیان اینکه «این احتمال وجود دارد که ایران در روزهای آینده به این مراکز داده حمله کند»، گفت که آمریکا همچنین از زیرساخت‌های فیبر نوری در کشورهای عربی در جنگ خود علیه ایران استفاده می‌کند.

وی افزود، این فرض که حمله به مراکز داده و زیرساخت‌های فیبر نوری در کشورهای منطقه امکان‌پذیر است، بر این اساس است که دولت‌های عربی اقدامی برای جلوگیری از «سوءاستفاده» ارتش ایالات متحده انجام نداده‌اند.

کد خبر: ۳۹۷٬۴۹۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha