۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴
کاهش ۶۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌شمالی

کاهش ۶۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌شمالی

مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان‌شمالی گفت: مصرف بنزین در این استان نسبت به روز نخست جنگ (۹ اسفندماه) حدود ۶۵ درصد کاهش یافته است.

به گزارش بازار، علی‌اصغر برومند روز پنجشنبه اظهار کرد: روند توزیع سوخت در استان اکنون به حالت عادی بازگشته است؛ به طوری که در روز نخست جنگ (۹ اسفندماه) مصرف بنزین به ۲ میلیون لیتر در روز افزایش یافته بود، اما این میزان اکنون به حدود ۷۰۰ هزار لیتر در روز رسیده است.

وی افزود: ذخیره‌سازی سوخت به اندازه کافی انجام شده و هیچ‌گونه کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان‌شمالی ادامه داد: تمام نفتکش‌های استان در حال حمل فرآورده‌های نفتی هستند و جایگاه‌های عرضه سوخت و سی‌ان‌جی نیز به صورت فعال در حال ارائه خدمات به شهروندان هستند.

برومند گفت: تیم‌های نظارتی به صورت روزانه از جایگاه‌های عرضه سوخت بازدید می‌کنند و همکاران در سه شیفت کاری عملیات بازرسی را انجام می‌دهند که در هر شیفت سه نفر برای نظارت و پایش وضعیت جایگاه‌ها حضور دارند.

کد خبر: ۳۹۶٬۳۶۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha