۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۹
فعالیت گمرکات آذربایجان‌غربی شبانه‌روزی شد

فعالیت گمرکات آذربایجان‌غربی شبانه‌روزی شد

ناظر گمرکات آذربایجان‌غربی از فعالیت شبانه‌روزی گمرکات استان برای تسریع در ترخیص و تأمین کالاهای اساسی خبر داد و تأکید کرد که مردم در این زمینه نگرانی نداشته باشند.

به گزارش بازار، خالد جنگجو روز پنج‌شنبه افزود: همکاران گمرک در تمامی مبادی استان به‌صورت شبانه‌روزی مشغول انجام تشریفات واردات کالاهای اساسی، اقلام ضروری و مواد اولیه واحدهای تولیدی هستند.

وی یادآوری کرد: با پیگیری رئیس گمرک ایران، استاندار آذربایجان‌غربی و تلاش اعضای شورای تأمین، هیچ مشکلی در زمینه ورود و ترخیص فوری کالاهای اساسی وجود ندارد.

ناظر گمرکات آذربایجان‌غربی با اشاره به تسهیلات قانونی موجود گفت: در حال حاضر، امکان ترخیص ۱۰۰ درصدی کالاهای رسوبی بدون نیاز به تخصیص ارز و ارائه کد ساتا برای صاحبان کالا فراهم شده و گمرکات آمادگی کامل برای انجام این فرآیند را دارند.

کد خبر: ۳۹۶٬۳۳۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha