به گزارش بازار، مرتضی اثمری روز یکشنبه افزود: سامانه بارشی از عصر امروز در نیمه شرقی استان خراسان رضوی تقویت میشود و بارشها به صورت رگباری همراه با رعد و برق و آبگرفتگی خواهد بود.
وی اضافه کرد: تشکیل مه و لغزندگی محورها از دیگر پیامدهای این سامانه بارشی است و در ارتفاعات نیز بارش برف دور از انتظار نخواهد بود.
کارشناس پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته شاهد وقوع بارش در نواحی غربی استان بودیم که بیشترین میزان بارندگی از ایستگاه فرودگاهی سبزوار با ۱.۶ میلیمتر و بیشترین میزان وزش باد از درگز با ۶۵ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.
اثمری گفت: بارش باران در مشهد نیز از عصر امروز آغاز و تا فردا صبح دوشنبه ادامه دارد.
وی خاطر نشان کرد: دمای هوای مشهد در ۲۴ ساعت گذشته بین ۹ تا ۲۳ درجه در نوسان بود و امروز نیز دمای هوای روزانه ۲۱ درجه است، اما برای فردا (۲۷ بهمن ماه) با کاهش محسوس به ۱۴ درجه می رسد.
به گفته وی، در این مدت قوچان با کمینه دمای پنج درجه و سرخس با بیشینه دمای ۳۰ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین نقاط استان خراسان رضوی بودند.



نظر شما