۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۹
رهبر انقلاب: آمریکا بداند اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود

رهبر انقلاب: آمریکا بداند اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود

به مناسبت آغاز جشن‌های دهه فجر انقلاب اسلامی، جمعی از مردم با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با رهبر انقلاب دیدار کردند.

به گزارش بازار، رهبر معظم انقلاب در دیدار امروز با جمع زیادی از مردم در حسینیه امام خمینی (ره) درباره تهدیدات اخیر آمریکا فرمودند: اینکه گاهی صحبت جنگ می‌کنند و از هواپیما و ناو و اینها صحبت می‌کنند، حرف جدیدی نیست. در گذشته هم آمریکایی‌ها بارها در حرف‌هایشان تهدید می‌کردند و می‌گفتند همه گزینه‌ها روی میز است؛ از جمله گزینه جنگ.

ایشان فرمودند: حالا این آقا هم (ترامپ) مرتباً ادعا می‌کند ناو آوردیم و ... ملت ایران را از این چیزها نباید ترساند، مردم ایران با این تهدیدات، تحت تأثیر قرار نمی‌گیرند. ما شروع‌کننده نیستیم و نمی‌خواهیم به کشوری حمله کنیم، اما ملت ایران در مقابل کسی که حمله و اذیت کند، مشت محکمی به او خواهد زد.

مقام معظم رهبری افزودند: البته آمریکایی‌ها بدانند اگر جنگی راه بیندازند، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود.

ایشان در ادامه فرمودند: فتنه اخیر شبیه کودتا بود. البته کودتا سرکوب شد. هدف آنها تخریب مراکز حساس و موثر در اداره کشور بود و به همین دلیل؛ آنها به پلیس، مراکز دولتی، مراکز سپاه، بانک‌ها و مساجد حمله کردند و قرآن آتش زدند. آنها به مراکزی حمله کردند که کشور را اداره میکند. این شبیه کودتا بود.

کد خبر: ۳۹۰٬۹۲۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha