به گزارش بازار، محمدحسن باقری شکیب اظهار کرد: با توجه به آخرین خروجی مدل های پیش یابی هواشناسی، طی سه روز آینده آسمان همدان عمدتا صاف تا کمی ابری خواهد بود اما از اواخر روز سه شنبه بارش برف را در این سامانه شاهد خواهیم بود.
وی بیان کرد: همچنین دمای هوای همدان تا روز چهارشنبه تغییر محسوسی نخواهد داشت اما از روز پنجشنبه با خروج سامانه بارشی، شاهد کاهش سه درجه ای دمای کمینه هوا در نقاط مختلف استان خواهیم بود.
کارشناس هواشناسی همدان ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته بیشینه دما در اسدآباد، نهاوند، قهاوند و فامنین با ۱۱ درجه سانتیگراد بالای صفر ثبت شد و صبح امروز دمای کمینه در گل تپه به یک درجه سانتیگراد زیر صفر رسید.
باقری شکیب یادآور شد: همچنین دمای کمینه و بیشینه مرکز استان همدان نیز در این مدت با نوسان بین ۱۰ و مثبت ۲ درجه گزارش شد.
کارشناس هواشناسی همدان با بیان اینکه وزش باد طی ۲۴ ساعت گذشته در برخی از نقاط استان شدت گرفت، خاطرنشان کرد: تندباد در روزهای آینده نیز تداوم دارد.




نظر شما