۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹
۲۵۰ هزار ویلای خالی از سکنه در مازندران شناسایی شد

۲۵۰ هزار ویلای خالی از سکنه در مازندران شناسایی شد

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با بیان اینکه تاکنون ۲۵۰ هزار ویلای خالی از سکنه در استان شناسایی شده است، گفت: در هر هفته قطع گاز سه تا چهار هزار ویلا در دستور کار قرار دارد.

به گزارش بازار، هژبر جوادی روز پنجشنبه در نشست شورای مدیریت بحران مازندران در ساری اظهار کرد: با توجه به کاهش دمای هوا، مصرف روزانه گاز در استان به حدود ۳۷ میلیون مترمکعب رسیده و پایش مستمر مصرف در بخش‌های مختلف از جمله صنایع، ادارات و اماکن پرمصرف در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به تداوم نظارت‌های گازی در مازندران افزود: کنترل گرماتاب‌ها و برخورد با مصرف‌های غیرضروری انجام می‌شود تا از قطع گاز جلوگیری شود.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با بیان اینکه تاکنون ۲۵۰ هزار ویلای خالی از سکنه در استان شناسایی شده است، تصریح کرد: خط قرمز شرکت گاز، حفظ پایداری گاز بخش خانگی است و در شرایط بحرانی، اولویت اصلی تأمین گاز خانوارها خواهد بود.

جوادی ادامه داد: متأسفانه در برخی ویلاها با وجود عدم سکونت، وسایل گرمایشی روشن مانده که منجر به هدررفت انرژی می‌شود، گاز این اماکن پس از اخطار قطع شده و همچنین استفاده از وسایل گرمایشی در فضاهای باز برخی واحدهای صنفی شناسایی و با آن‌ها برخورد قانونی شده است.

۲۵۰ هزار ویلای خالی از سکنه در مازندران شناسایی شد

وی با اشاره به نظارت جدی بر مصرف ادارات، گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف به رعایت دمای ۱۸ درجه سانتی‌گراد و کاهش حداقل ۲۰ درصدی مصرف نسبت به سال ۱۴۰۱ هستند. در مواردی که این دستورالعمل رعایت نشده، حتی گاز برخی ادارات نیز قطع شده است.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران یادآور شد: در هر هفته قطع گاز سه تا چهار هزار ویلا در دستور کار قرار دارد و تاکنون بیش از ۱۰ هزار و ۹۰ ویلای خالی از سکنه قطع گاز شده‌اند.

جوادی تأکید کرد: رصد ویلاهای خالی و مصرف غیرمتعارف گاز همچنان ادامه دارد و نخستین اولویت شرکت، حفظ پایداری گاز بخش خانگی است.

کد خبر: ۳۸۹٬۱۵۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha