۱۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۲
۵۵ درصد اعتبارات آب و فاضلاب خراسان‌شمالی اختصاص یافت

۵۵ درصد اعتبارات آب و فاضلاب خراسان‌شمالی اختصاص یافت

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان‌شمالی گفت: اعتبارات مصوب آب و فاضلاب استان در سالجاری ۱۲ هزار میلیارد ریال بود که از این میزان تاکنون ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.

به گزارش بازار، امیر فاطمی روز یکشنبه اظهار کرد: امسال با پیگیری‌های مستمر، ۵۵ درصد از اعتبارات مصوب استانی جذب شد که در مقایسه با سال گذشته رشد چشمگیری را نشان می‌دهد.

وی افزود: مجموع اعتبارات اختصاص یافته استان در سال گذشته سه هزار و ۳۰۰ میلیارد بود که نشان‌دهنده رشد قابل توجه جذب اعتبارات در سالجاری است.

فاطمی گفت: جدای از اختصاص اعتبارات استانی، در بخش اعتبارات ملی نیز ۲ هزار و ۱۱۰ میلیارد ریال برای طرح های آبی استان در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به حجم بالای طرح‌های در دست اجرای استان، گفت: برای تکمیل و بهره‌برداری کامل از این طرح ها اعتباری بالغ بر ۱۸۲ هزار و ۷۹۰ میلیارد نیاز است؛ اعتباری که نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای پایداری خدمات آب و فاضلاب خواهد داشت.

فاطمی با اشاره به اینکه یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در بخش فاضلاب اختصاص یافت، گفت: اعتبار اختصاص یافته سال گذشته در این بخش تنها یکهزار میلیارد ریال بود.

وی افزود: تخصیص این اعتبارات تا پایان آذرماه سال جاری محقق شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال، میزان این تخصیص‌ها با افزایش قابل توجهی همراه باشد.

وی تاکید کرد: با وجود افزایش تخصیص‌ها، شرکت آب و فاضلاب استان برای تکمیل طرح‌های آبرسانی به اعتباری بالغ بر ۳۷ هزار و ۷۹۰ میلیارد ریال و برای اجرای طرح های فاضلاب به ۱۴۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

اکنون ۳۷۷ هزار و ۹۳۴ مشترک آب در خراسان شمالی از خدمات شرکت آب و فاضلاب بهره‌مند هستند.

کد خبر: ۳۸۶٬۱۵۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha