۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۱
گلستان آماده همکاری پایدار با کشورهای آسیای میانه است
استاندار:

گلستان آماده همکاری پایدار با کشورهای آسیای میانه است

استاندار گلستان با تأکید بر ظرفیت‌های این استان، گفت: گلستان آماده برقراری همکاری پایدار با کشورهای آسیای میانه به‌ویژه قزاقستان، ازبکستان و تاجیکستان است.

به گزارش بازار، علی‌اصغر طهماسبی در مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام در گرگان اظهار کرد: برقراری تعاملات فرهنگی، آموزشی، اقتصادی و گردشگری با کشورهای آسیای میانه به‌ویژه سه کشور همسایه، قزاقستان، ازبکستان و تاجیکستان که با ایران قرابت‌های تاریخی فراوان دارند مورد توجه و تاکید قرار دارد.

وی بیان کرد: گلستان منطقه وسیعی با تنوع زبانی، آئینی و سنت‌هاست که اقوام گوناگون ساکن در آن به درک متقابل زندگی مسالمت‌آمیز کنار یکدیرگ رسیده و در سالیان دراز گذشته مفهمو برادری در عین تفاوت فرهنگ‌ها را آموخته اند.

استاندار گلستان افزود: تنوع فرهنگی موجود در گلستان عامل پیوند و پل اتحاد میان ملت‌ها و اقوام است که امیدواریم این ارتباط با کشورهای همسایه که ریشه عمیقیی در آیین و فرهنگ و تمدن فارسی میان آنان وجود دارد بیشتر از همیشه باشد.

طهماسبی ادامه داد: استان گلستان آماده گسترش همکاری‌ و ارتباط پایدار در بخش‌های گردشگری، فرهنگی، آموزشی و اقتصادی با این همسایگان است که جشنواره اقوام نشان داده مانعی برای این گونه ارتباط‌ وجود ندارد.

کد خبر: ۳۸۳٬۵۱۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha