۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
آینده حمل‌ونقل کشور با مشارکت بخش خصوصی
وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد

آینده حمل‌ونقل کشور با مشارکت بخش خصوصی

صادق وزیر راه و شهرسازی گفت: صندوق حمل‌ونقل و مشارکت فعال بخش خصوصی، آینده حمل‌ونقل را روشن می‌کند.

بازار؛ گروه راه و مسکن: فرزانه صادق مالواجرد در حاشیه افتتاح نمایشگاه حمل‌ونقل و لجستیک با بیان این که فناوری‌های هوشمند در حمل‌ونقل مسیر توسعه کشور را هموار می‌کند، گفت: برای تحقق اهداف به جسارت در تصمیم‌گیری و شهامت در اجرا نیاز داریم و با مشارکت مردم، مسیر پیشرفت ایران هموار خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این نمایشگاه، معرفی فناوری‌های هوشمند و ایجاد ارتباط میان نیازهای ملی و توانمندی‌های داخلی است که می‌تواند در مراکز صنعتی کشور کارگشا باشد.

وی افزود: این نمایشگاه با همکاری اتاق بازرگانی تهران و مجموعه‌های تخصصی حمل‌ونقل برگزار شده و پیگیری‌های انجام‌شده اثر قابل توجهی بر تعاملات ایران با کشورهای همسایه در حوزه ترانزیت و حمل‌ونقل دارد.

صادق با تأکید بر اهمیت برنامه هفتم توسعه گفت: دولت نقش تنظیم‌گر دارد و تلاش می‌کنیم با پرهیز از مداخله مستقیم، مسیر توسعه را با تکیه بر ظرفیت‌های بخش خصوصی پیش ببریم. صندوق حمل‌ونقل و مشارکت فعال بخش خصوصی، آینده این بخش را روشن می‌کند.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: برای تحقق اهداف به جسارت در تصمیم‌گیری و شهامت در اجرا نیاز داریم و با مشارکت مردم، مسیر پیشرفت ایران هموار خواهد شد.

کد خبر: ۳۸۲٬۳۱۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha