۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۳
تحویل ۳۰۰۰ واحد مسکونی در خراسان شمالی تا دهه فجر

تحویل ۳۰۰۰ واحد مسکونی در خراسان شمالی تا دهه فجر

مدیر کل راه و شهرسازی خراسان شمالی از تحویل ۳۰۰۰ واحد مسکونی در این استان در دهه فجر امسال خبر داد.

به گزارش بازار، سید علی میرکریمی، با اشاره به اینکه مطابق برنامه هفتم توسعه و جهش تولید مسکن باید در استان ۵۰ هزار و ۳۸۳ واحد مسکونی احداث شود، اظهار کرد: ساخت ۴۳ هزار واحد مسکونی در استان آغاز شده و تاکنون ۱۱ هزار واحد مسکونی نیز تحویل داده شده است.

وی به کندی پیشرفت فیزیکی برخی از پروژه‌های مسکن در استان نیز اشاره کرد و گفت: یکی از علل کندی پیشرفت فیزیکی این پروژه‌ها، آورده متقاضیان است که برخی از متقاضیان به موقع آورده مالی را پرداخت نمی‌کنند و حتی این امر سبب نارضایتی متقاضیانی می‌شود که آورده‌های خود را به موقع پرداخت کرده‌اند.

میرکریمی افزود: تسهیلات بانکی علت بعدی کندی پروژه‌های مسکن است و این موضوع جدی است که مسئولان بانکی و استانی باید به آن توجه داشته باشند.

وی در ادامه به موضوع جوانی جمعیت و الحاق زمین نیز اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر ۲۱۱۱ قطعه زمین برای این موضوع آماده و سند آن صادر شده است. علاوه بر آن ۳۲۵۰ قطعه زمین نیز در حال الحاق و صدور سند است.

این مقام مسئول بیان کرد: در گذشته نیز الحاق ۱۲۰۰ قطعه زمین انجام شده و اگر الحاق زمین ۱۰۰۰ هکتاری حل شود دیگر نگرانی در این خصوص نخواهیم داشت.

وی تصریح کرد: علاوه بر اینکه این اداره کل باید در ارتباط با تامین زمین جهت ساخت مسکن تلاش کند ادارات و دستگاه‌های دیگر نیز می‌توانند در این زمینه یاری رسان باشند چراکه آن‌ها نیز دارای زمین‌هایی هستند که می‌توانند ما را در این زمینه کمک کنند.

مدیر کل راه و شهرسازی خراسان شمالی تاکید کرد: برای اجرای طرح جوانی جمعیت ۷۰ هکتار زمین را الحاق و در قالب ۱۲۰۰ قطعه الحاق کرده‌ایم.

وی گفت: در بجنورد از افرادی که در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در این طرح ثبت نام کرده و شرایط لازم را داشته اند دعوت شده تا زمین‌ها تحویل آن‌ها داده شود.

میرکریمی افزود: در شهر بجنورد تاکنون ۱۹۰ هکتار زمین الحاق شده که آخرین الحاقات زمین به ۳۰ سال گذشته در منطقه گلستان شهر باز می‌گردد.

کد خبر: ۳۷۹٬۹۰۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha