۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶
فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد

فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد

هواشناسی مازندران با اعلام وضعیت هشدار سطح زرد، هرگونه فعالیت دریایی در آب‌های ساحلی این استان را از اوایل چهارشنبه هفته جاری به مدت ۴۸ ساعت ناامن اعلام کرده است.

به گزارش بازار، هواشناسی مازندران با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد که با ورود جریانات شمالی، دریای خزر با وزش باد به نسبت شدید مواج می‌شود و برای فعالیت هایی دریایی مناسب نخواهد بود.

هواشناسی با بیان اینکه سامانه ناپایدار جوی مناطق ساحلی و دور از ساحل را تحت تاثیر قرار می دهد، اعلام کرد که بیشینه سرعت وزش باد در مناطق نزدیک ساحل تا ۱۱ متر بر ثانیه خواهد رسید که این امر باعث شکل گیری امواج تا ۱.۴متری می شود و برای فعالیت های دریایی مناسب نخواهد بود.

از اوایل وقت پنجشنبه تا جمعه نیز بیشینه سرعت وزش باد تا ۱۴ متر بر ثانیه (۵۰ کیلومتر بر ساعت) و ارتفاع موج قابل ملاحظه تا ۱.۱ متر (بیشینه ارتفاع موج تا ۱.۸ متر) خواهد رسید.

هواشناسی، غرق شدن شناگران، قایق ها و شناورهای گردشگری همچنین اختلال در فعالیت‌های دریانوردی را اثر مخاطره این سامانه ناپایدار جوی اعلام و نسبت به وقوع آنها در طی این مدت هشدار داد.

هواشناسی مازندران در این اخطاریه، شنا، قایقرانی و فعالیت های تفریحی را در طی این مدت ممنوع و بر لزوم رعایت جوانب احتیاط در فعالیت های دریانوردی تاکید کرد.

کد خبر: ۳۷۹٬۰۸۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha