۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۲
شعب مؤسسه ملل، خوب کار نکردند به ۱۳۶ زنگ بزنید

شعب مؤسسه ملل، خوب کار نکردند به ۱۳۶ زنگ بزنید

بازرس کل بانک‌ها و بیمه سازمان بازرسی کل کشور گفت: در صورت ارائه‌نکردن خدمات مطلوب توسط شعب مؤسسه ملل، مشتریان می‌توانند موضوع را از طریق سامانه ۱۳۶ به سازمان بازرسی اعلام کنند.

به گزارش بازار به نقل از سازمان بازرسی کل کشور، بازرس کل امور بانک‌ها و بیمه به همراه هیئت بازرسی در قالب سه تیم، از تعدادی از شعب مؤسسه ملل در مناطق شرق، مرکز و غرب تهران بازدید کرد.

در اجرای دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور با موضوع بازدید سرزده از دستگاه‌های خدمت‌رسان و هم‌زمان با تعیین هیئت سرپرستی برای مؤسسه اعتباری ملل، جعفر حسینی بازرس کل امور بانک‌ها و بیمه به همراه هیئت بازرسی در قالب سه تیم، از تعدادی از شعب مؤسسه ملل در مناطق شرق، مرکز و غرب تهران بازدید کرد.

در این بازدید بازرس کل بانک‌ها و بیمه سازمان بازرسی در جریان آخرین وضعیت نحوه خدمات‌دهی شعب به مشتریان قرار گرفت؛ بنابراین گزارش، در جریان این بازدید به پرسنل شعب دررابطه‌با ارائه خدمات مطلوب و بدون وقفه به مشتریان تأکید شد.

همچنین به مسئولین شعب توصیه شد که همکاری حداکثری با هیئت سرپرستی مؤسسه در ایام مدیریتشان صورت پذیرد.حسینی در جریان این بازدید تأکید کرد: در صورت عدم ارائه خدمات مطلوب، مشتریان می‌توانند موضوع را از طریق سامانه ۱۳۶ به سازمان بازرسی اعلام کنند.

کد خبر: ۳۷۷٬۶۲۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha