۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۵
توافقات مهم بین ایران و افغانستان| ترانزیت بین ۲ کشور تسهیل می‌شود

توافقات مهم بین ایران و افغانستان| ترانزیت بین ۲ کشور تسهیل می‌شود

مدیرعامل منطقه آزاد سیستان از تشکیل کمیسیون مشترک ایران و افغانستان برای رفع موانع تجاری و تسهیل ترانزیت خبر داد.

به گزارش بازار، حسین سنجرانی در حاشیه برگزاری نشست مشترک اقتصادی میان مقامات جمهوری اسلامی ایران و افغانستان در شهرستان هیرمند، به تشریح نتایج و تصمیمات اتخاذ شده در این دیدار پرداخت.

مدیرعامل منطقه آزاد سیستان با اشاره به اهمیت این نشست، اظهار داشت: این جلسه در راستای اجرای تفاهم‌نامه‌هایی که پیشتر میان رؤسای عالی دو کشور و خصوصاً وزرای ایران و افغانستان صورت گرفته بود و همچنین به دعوت استاندار سیستان و بلوچستان از وزیر صنعت و تجارت افغانستان تشکیل شد.

وی با ابراز خوش‌بینی نسبت به آینده همکاری‌ها، افزود: در این جلسه بسیاری از موانع موجود با توجه به تفاهماتی که در حال شکل‌گیری است، شناسایی شد و مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم ان‌شاءالله در آینده نزدیک شاهد رفع کامل این موانع باشیم.

سنجرانی بر ضرورت اجرای سریع مصوبات تأکید و عنوان کرد: استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه بر این نکته تأکید داشت که ما باید بتوانیم در قالب یک برنامه زمان‌بندی‌شده، مشکلات تجار دو کشور را در حوزه‌های ترانزیت، حمل و نقل و تجارت مرتفع کنیم.

مدیرعامل منطقه آزاد سیستان در پایان به سازوکار اجرایی پیش‌بینی شده اشاره کرد و گفت: قرار شد کمیسیون مشترک با تعیین نمایندگانی از هر دو طرف هرچه سریع‌تر نسبت به احصای دقیق مشکلات، رفع موانع باقیمانده و نهایی‌سازی توافقات جدید اقدام کنند تا بدین ترتیب بحث ترانزیت، تجارت و در نهایت رونق اقتصادی شتاب بیشتری بگیرد.

کد خبر: ۳۷۷٬۵۰۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha