۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۱
نوسازی تجهیزات گمرکی؛ خرید ۲۰ دستگاه ایکس‌ری پیشرفته خارجی و داخلی
گمرک اعلام کرد؛

نوسازی تجهیزات گمرکی؛ خرید ۲۰ دستگاه ایکس‌ری پیشرفته خارجی و داخلی

گمرکات ایران با هدف ارتقای امنیت و کاهش زمان ترخیص کالاها و همچنین پوشش تمامی کالاهای با ریسک بالا، به‌زودی ۲۰ دستگاه ایکس‌ری پیشرفته دریافت خواهند کرد.

به گزارش بازار، در حال حاضر ۳۲ دستگاه ایکس ری کامیونی در گمرکات اجرایی کشور مستقر هستند که با توجه به اینکه گمرک در ۱۴۰ نقطه مرزی مستقر است نقشه راه تجهیز گمرکات به دستگاه ایکس‌ری طی افق ۵ ساله تدوین گردیده که در همین راستا ستاد هماهنگی اقتصادی دولت به ریاست رئیس جمهور با خرید ۱۰ دستگاه ایکس ری پیشرفته هوشمند از محل فاینانس موافقت کرده است. همچنین امکان خرید ۱۰ دستگاه ایکس ری پرسرعت تولید داخل مطابق با استانداردهای بین المللی برای گمرکات از دیگر مصوبات ستاد هماهنگی اقتصادی دولت بوده است.

در گزارش تکمیلی گمرک در این خصوص آمده است: در حال حاضر ۳۲ دستگاه ایکس ری کامیونی در گمرکات کشور مستقر است که ۱۳ دستگاه تحت مالکیت بخش خصوصی فعالیت می‌کند.

همچنین بر اساس ارزیابی عملکرد گمرکات اجرایی و گزارش‌های آماری، تمامی کالاهای با ریسک بالا هم اکنون تحت پوشش ایکس ری‌های کامیونی گمرک قرار دارد اما با توجه به ضرورت نوسازی و تجهیز گمرکات به فناوری‌های جدید و به ویژه بکارگیری تجهیزات روز دنیا، دستور خرید خارجی ۱۰ دستگاه ایکس ری پیشرفته هوشمند برای ۱۰ گمرک فعال مرزی از سوی ستاد هماهنگی اقتصادی دولت به ریاست مسعود پزشکیان رئیس جمهور صادر شده و ۱۰ دستگاه ایکس ری پرسرعت دیگر نیز از محل تولید داخل تأمین خواهد شد.

کد خبر: ۳۷۷٬۳۴۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha