۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳
پرداخت وام ویژه اشتغال و تولید در اردبیل آغاز شد

پرداخت وام ویژه اشتغال و تولید در اردبیل آغاز شد

فرماندار اردبیل از آغاز پرداخت وام از محل تسهیلات ویژه سفر رییس‌جمهور، تبصره ۱۵، تبصره ۱۸ و سایر منابع با هدف توسعه اشتغال و تولید به متقاضیان واجد شرایط در این شهرستان خبر داد.

به گزارش بازار، فرزاد قلندری روز یکشنبه در نشست کارگروه اشتغال اردبیل اظهار کرد: این اقدام حمایتی با هدف رونق تولید و اشتغال و تحقق تاکیدات سفر رییس‌جمهور در اردبیل مبنی بر پرداخت هدفمند تسهیلات اشتغال‌آفرینی اجرا می‌شود.

وی ایجاد اشتغال پایدار را جزو اولویت‌های اساسی در اردبیل ذکر کرد و بیان کرد: تسهیلات اختصاصی قرار است پس از بررسی‌های لازم با هماهنگی فرمانداری و دستگاه‌های مربوطه پرداخت شود تا رونق اشتغال، اقتصاد و تولید در منطقه تسریع شود.

فرماندار اردبیل با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، اضافه کرد: شناسایی و اولویت‌بندی طرح‌ها در این راستا ضروری است تا بر اساس آن نسبت به انجام اقدام‌های لازم و برنامه‌های حمایتی تلاش شود.

کد خبر: ۳۷۷٬۳۰۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha