۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۷
موسسه بیمه دیجیتال برای تخفیف ۹ درصدی در بیمه خودروهای نوشماره راه اندازی شد
بیمه مرکزی مجوز اداد:

موسسه بیمه دیجیتال برای تخفیف ۹ درصدی در بیمه خودروهای نوشماره راه اندازی شد

بیمه مرکزی به شرکت "هوشمند فردا" مجوز داد تا به مدت یک سال، ۹ درصد تخفیف آزمایشی در حق بیمه ثالث و حوادث راننده برای خودروهای نو اعمال کند.

به گزارش بازار از بیمه مرکزی، بنا به درخواست شرکت بیمه هوشمند فردا، این شرکت بیمه با رعایت مواردی چون «برخط و الکترونیکی‌بودن کلیه مراحل فرایند فروش و صدور بیمه‌نامه» و «فروش و صدور بیمه‌نامه به‌صورت مستقیم و همزمان با تحویل خودرو و بدون رسوب حق بیمه» اجازه اعمال تخفیف را در بیمه‌نامه شخص ثالث و حوادث راننده دارد و مکلف است وفق مقررات مربوط، امکان انتقال سابقه تخفیف عدم خسارت بیمه‌ای و اخذ پوشش مازاد مالی و حوادث راننده را در زمان صدور بیمه‌نامه برای بیمه‌گذار فراهم کند.

بر اساس این گزارش، شرکت بیمه هوشمند فردا علاوه بر موارد بالا موظف شده است «فروش و صدور بیمه‌نامه‌ها را به صورت مستقیم و در core بیمه‌گری شرکت انجام دهد» و «مبالغ حق بیمه این بیمه‌نامه‌ها را مستقیماً از بیمه‌گذار دریافت و به‌صورت بی‌واسطه به حساب بانکی شرکت واریز کند.»

بر اساس این مجوز چنانچه مبلغی از حق بیمه تحت عناوینی نظیر بازاریابی و سایر هزینه‌های واسطه‌گری پرداخت شود، معادل آن از تخفیف مذکور کسر خواهد شد.

در مجوز بیمه مرکزی به شرکت بیمه هوشمند فردا تأکید شده است که در فواصل زمانی سه‌ماهه، گزارش عملکرد مربوط به این مجوز را به ترتیبی که بیمه مرکزی مشخص می‌کند ارائه کند.

همچنین بیمه مرکزی در این نامه آورده است: در خصوص درخواست اعمال تخفیف این شرکت در مورد خودروهای کارکرده نیز پس از تصویب و ابلاغ برنامه‌های مد نظر برای رفع چالش‌های موجود درباره فروش برخط بیمه، تصمیم‌گیری و ابلاغ خواهد شد.

کد خبر: ۳۷۶٬۴۶۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha