۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۸
جهانگیر: مدیران بانک آینده تحت تعقیب قرار دارند

جهانگیر: مدیران بانک آینده تحت تعقیب قرار دارند

سخنگوی قوه قضائیه گفت: با دستور ویژه رئیس قوه قضاییه، پرونده متخلفان بانک آینده تشکیل شد و مدیرعامل سابق، رئیس هیئت مدیره و اعضای هیئت مدیره احضار شدند. 

به گزارش بازار، اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه گفت: گزارش‌ها نشان می‌دهد مدیرانی که توسط وزارت اقتصاد و بانک مرکزی منصوب شده بودند، موظف به ساماندهی امور بانک آینده و کاهش زیان انباشته بودند. متأسفانه در طول دوره مدیریتی این افراد نه تنها زیان کاهش نیافته بلکه اضافه برداشت از بانک مرکزی متوقف نشده و به ۱۸۱ هزار میلیارد تومان رسیده است، در حالی که زیان انباشته بانک به ۳۶۸ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی افزود: با دستور ویژه رئیس قوه قضاییه، پرونده تشکیل شد و مدیرعامل سابق، رئیس هیئت مدیره و اعضای هیئت مدیره احضار و اتهامات مشارکت در تصرف غیرمجاز، کلاهبرداری و خیانت در امانت به آن‌ها تفهیم شد. قرار وثیقه برای مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره هر کدام ۵۰۰ میلیارد تومان و برای عضو هیئت مدیره ۲۰ میلیارد تومان صادر شد.

جهانگیر گفت: مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره دیگر نیز به اتهام افزایش زیان انباشته و اضافه برداشت کلان و بی‌ضابطه از منابع بانکی و سپرده‌های مردم احضار شده و پرونده آن‌ها در حال پیگیری است. در حال حاضر بانک آینده تحت نظارت بانک مرکزی است و اقدامات لازم برای بررسی کامل پرونده در جریان است.

کد خبر: ۳۷۶٬۴۱۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha