۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹
سهم مبادلات تجاری استان با کشورهای همسایه چندین برابر شود
استاندار قزوین:

سهم مبادلات تجاری استان با کشورهای همسایه چندین برابر شود

استاندار قزوین گفت: با توجه به افزایش سطح مراودات ایران و پاکستان از ۲ به ۱۰ میلیارد دلار، سهم قزوین در این همکاری‌ها باید به‌طور مشخص چندبرابر شود.

به گزارش بازار، محمد نوذری روز شنبه در صد و هشتمین نشست گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان قزوین با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های خارجی به‌ویژه کشورهای همسایه، اظهار کرد: حجم مراودات ایران با پاکستان تا پیش از این حدود ۲ میلیارد دلار بوده و اکنون به ۱۰ میلیارد دلار افزایش یافته‌است.

وی اضافه کرد: در این افزایش هشت میلیارد دلاری، سهم قزوین باید به‌ صورت دقیق تعیین شود تا بتوان از ظرفیت‌های صنعتی و صادراتی این استان بهره‌برداری ملموس‌تری داشت.

نوذری ادامه داد: برای تحقق این هدف، اتاق صادرات در قزوین با حضور رییس سازمان ملی استاندارد افتتاح شده تا زمینه گسترش مراودات اقتصادی با کشورهای همسایه از جمله تاجیکستان، افغانستان و عراق فراهم شود.

به گفته این مسوول، این کشورها ظرفیت‌های قابل‌ توجهی برای همکاری با فعالان اقتصادی قزوین دارند و لازم است بخش خصوصی با حمایت جدی دولت در این مسیر گام بردارد.

استاندار قزوین تاکید کرد: تمرکز اصلی استان باید بر صادرات و مبادلات تجاری با کشورهای همسایه باشد، چرا که امروز کشور درگیر یک جنگ اقتصادی است و تقویت جایگاه دیپلماسی اقتصادی می‌تواند نقش موثری در کاهش اثرات آن ایفا کند.

نوذری افزود: ظرفیت قزوین در حوزه صادرات و تجارت باید حداقل پنج برابر شود و در کنار آن، شاخص‌های کنترل تورم و قیمت نیز مورد توجه قرار گیرد.

استاندار قزوین همچنین ضمن تقدیر از گزارش ارایه‌ شده از سوی اداره اقتصاد و دارایی استان، خاطرنشان کرد: دولت در این مسیر همراه و پشتیبان بخش خصوصی خواهد بود.

کد خبر: ۳۷۵٬۵۹۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha