۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲
توزیع ۱۹ هزار تن نهاده دامی در خراسان رضوی طی روزهای آینده

توزیع ۱۹ هزار تن نهاده دامی در خراسان رضوی طی روزهای آینده

مدیرعامل اتحادیه تعاونی کشاورزی دامداران خراسان رضوی از توزیع ۱۹ هزار تن نهاده دامی به منظور رفع مشکلات کمبود نهاده طی روزهای آینده در استان خبر داد.

به گزارش بازار، طی چند ماه اخیر کمبود شدید نهاده‌های دامی مانند جو و ذرت، دسترسی دامداران به خوراک دام را تقریباً غیرممکن کرده و قیمت‌های چندبرابری در بازار آزاد، فشار مضاعفی بر تولیدکنندگان وارد کرده بود به طوری که رئیس اتحادیه گوسفندداران فیروزکوه‌ آینده تاریکی را تا انتهای سال برای صنعت دامپروری پیش‌بینی کرده و گفته بود با توجه به شرایط موجود قیمت گوشت تا انتهای سال افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد.

مجید مهدوی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت توزیع نهاده‌های دامی در استان با توجه به کمبود توزیع نهاده طی ماه‌های اخیر، اظهار کرد: تا دو هفته گذشته شرکت‌های وارد کننده به دلایلی نهاده را عرصه نکرده و توزیع با کندی مواجه بود اما چند روزی است که با پیگیری‌های وزیر جهاد کشاورزی مشکلات ارزی وارد کنندگان تا حدودی رفع شده و شرایط بهبود یافته است و قیمت نهاده در بازار آزاد در حال کاهش است.

وی با اشاره به تامین ۱۹ هزار تن نهاده دامی به منظور رفع کمبود نهاده افزود: با کمک پشتبیانی امور دام، سازمان جهاد کشاورزی و وزارتخانه ۸۰۰۰ تن نهاده دامی برای توزیع در استان در نظر گفته شده است. همچنین ۱۱ هزار تن نهاده دامی دیگر نیز با پیگیری اتحادیه دامداران استان و همراهی نمایندگان مجلس(به خصوص عظیمی راد) جذب شده است و در مجموع ۱۹ هزار تن نهاده دامی از طریق جهاد کشاورزی استان ظرف چند روز آینده به قیمت رسمی در خراسان رضوی توزیع خواهد شد و التهاب موجود در بازار را کاهش خواهد داد.

مهدوی با اشاره به افزایش قیمت نهاده در بازار آزاد به دلیل کمبود عرضه طی چند ماه اخیر ادامه داد:در این چند ماه اخیر به دلیل کاهش واردات نهاده قیمت نهاده‌ها افزایش یافت اما قیمت رسمی نهاده در بازارگاه افزایش نداشت. همچنین از ابتدای سال جاری به دلیل کمبود نهاده‌های دامی و ناتوانی دامدار در نگهداری دام، ورود دام به بازار بیشتر شده بود.

کد خبر: ۳۷۴٬۷۹۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha