۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰
هدفمند کردن تولید جزیره ای طیور در گلستان 
عضو شورای مرکزی خانه کشاورز ایران بیان کرد؛

هدفمند کردن تولید جزیره ای طیور در گلستان 

اورسجی، عضو شورای مرکزی خانه کشاورز ایران گفت: ایجاد پیوند میان واحدهای خرد و بزرگ تولیدی می‌تواند به ساماندهی بازار و تقویت فرآیند تولید در صنعت طیور استان کمک کند.

به گزارش بازار، محمدمهدی اورسجی در حاشیه بازدید از غرفه شرکت آراز نوین تجارت در بیست‌وسومین نمایشگاه صنعت دام، طیور، شیلات و صنایع وابسته گلستان اظهار کرد: مشارکت در تولید و فروش محصول از موضوعات مهمی است که شرکت آراز نوین تجارت توانسته برای بخشی از واحدهای تولیدی استان آن را محقق کند.

عضو شورای مرکزی خانه کشاورز ایران با تاکید بر ضرورت هدفمندی در تولید صنعت طیور افزود: نگاه به تولید در این صنعت باید تقویت شود، چرا که بدون برنامه‌ریزی دقیق، چالش‌ها و معضلات بازار همچنان پابرجا خواهند ماند.

اورسجی خاطرنشان کرد: تاکنون تولید در حوزه طیور به‌صورت جزیره‌ای انجام می‌شد، اما لازم است با توجه به نیاز جامعه هدف و بازار، تولید را ساماندهی کنیم تا موجب پایداری و تقویت این صنعت شویم.

عضو شورای مرکزی خانه کشاورز ایران تصریح کرد: تشکل‌های زنجیره‌ای مانند شرکت آراز نوین تجارت می‌توانند با هم‌افزایی میان واحدهای کوچک و بزرگ، تولید را برای بازاری مشترک و پایدار رقم بزنند.

کد خبر: ۳۷۴٬۳۱۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha