۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
اختصاص تسهیلات ۳۰۰ میلیون ریالی برای گازکشی منازل در سیستان و بلوچستان

اختصاص تسهیلات ۳۰۰ میلیون ریالی برای گازکشی منازل در سیستان و بلوچستان

معاون استانداری سیستان و بلوچستان گفت: در نتیجه پیگیری‌ها، میزان تسهیلات بانکی گازکشی منازل مسکونی در سیستان و بلوچستان از ۱۵۰ میلیون ریال به ۳۰۰ میلیون ریال افزایش یافت.

به گزارش بازار، مجیب حسنی در شورای گازرسانی استان در استانداری گفت: این تصمیم با هدف جبران هزینه‌های بالای اجرای گازکشی در استان و تسهیل دسترسی خانوارها به خدمات زیرساختی اتخاذ شد.

وی با اشاره به اینکه موضوع افزایش سقف تسهیلات با پیشنهاد و پیگیری مستمر استان در دستور کار کمیسیون اقتصادی دولت قرار گرفت، افزود: استان سیستان و بلوچستان به دلیل گستردگی جغرافیایی و شرایط اقلیمی خاص، نیازمند حمایت‌های ویژه در اجرای طرح‌های زیربنایی است.

معاون استاندار در ادامه گفت: افزایش تسهیلات گازکشی می‌تواند بخشی از فشار مالی بر خانوارها را کاهش دهد و روند گازرسانی در شهرها و روستاها را تسریع کند.

در روز ۵ آبان، حسنی این اقدام را یکی از مصادیق تحقق عدالت زیرساختی و تمرکززدایی در تصمیم‌سازی‌های ملی دانست و تأکید کرد: استانداری با جدیت در حال پیگیری سایر پیشنهادهای حمایتی در حوزه انرژی و خدمات شهری است تا مردم استان بتوانند از فرصت‌های برابر توسعه‌ای برخوردار شوند.

کد خبر: ۳۷۳٬۰۰۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha