۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
دامداری‌های تهران از تسهیلات ۱۴ درصدی بهره‌مند می‌شوند

دامداری‌های تهران از تسهیلات ۱۴ درصدی بهره‌مند می‌شوند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: دامداران استان به منظور تأمین علوفه و نقدینگی مورد نیاز خود از تسهیلات ۱۴ درصدی بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش بازار، جبرئیل برادری امروز یکشنبه ۴ آبان در حاشیه بازدید از واحد دامداری «جورگه» در شهرستان قرچک در جمع خبرنگاران گفت: به همراه معاون امور اقتصادی استانداری از چند واحد دامداری بازدید داشتیم تا شرایط و نیازهای آنها را از نزدیک بررسی کنیم.

وی افزود: در راستای حمایت از دامداران و افزایش نقدینگی واحدهای دامداری، تسهیلاتی با نرخ سود ۱۴ درصد در اختیار این واحدها قرار می‌گیرد و این تسهیلات هم برای سرمایه ثابت و هم سرمایه در گردش بوده و می‌تواند برای تأمین دام و علوفه مورد استفاده قرار گیرد.

برادری تصریح کرد: هدف از این اقدام، رفع دغدغه دامداران در تأمین نهاده‌ها و تقویت تولید دام در استان است و آمادگی وجود دارد که این تسهیلات در کوتاه‌ترین زمان ممکن در اختیار دامداران قرار گیرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با اختصاص این تسهیلات، دامداران می‌توانند بدون نگرانی از کمبود نقدینگی، فعالیت‌های خود را توسعه دهند و تولید پایدار در استان تهران تقویت شود.

کد خبر: ۳۷۲٬۸۶۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha