۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶
ادامه عصبانیت ترامپ از کانادا؛ تعرفه‌ها ۱۰ درصد افزایش یافت

ادامه عصبانیت ترامپ از کانادا؛ تعرفه‌ها ۱۰ درصد افزایش یافت

در ادامه عصبانیت کاخ سفید از پخش یک آگهی ضد تعرفه‌ای توسط دولت کانادا، دونالد ترامپ اعلام کرد که تعرفه‌های تجاری این کشور را ۱۰ درصد دیگر افزایش می‌دهد.

به گزارش بازار، در ادامه تنش‌های تجاری میان واشنگتن و اتاوا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز شنبه اعلام کرد تعرفه‌های واردات از کانادا را ۱۰ درصد دیگر افزایش می‌دهد. به گفته او، این تصمیم واکنشی به اقدام دولت ایالت انتاریو در پخش یک آگهی ضدتعرفه در بازار آمریکا بوده که به ادعای ترامپ، «رفتاری خصمانه و گمراه‌کننده» محسوب می‌شود.

ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی خود، تروث سوشال، نوشت: «به‌دلیل تحریف واقعیت‌ها و اقدام خصمانه کانادا، من تعرفه‌ها را ۱۰ درصد دیگر افزایش می‌دهم. این آگهی باید فوراً حذف می‌شد، اما آن‌ها عمداً اجازه دادند شب گذشته در جریان مسابقه جهانی بیسبال پخش شود، در حالی که می‌دانستند فریبکارانه است.»

آگهی ۷۵ میلیون دلاری با حضور رونالد ریگانآگهی مورد اشاره، بخشی از کمپین تبلیغاتی ۷۵ میلیون دلاری دولت انتاریو است که اوایل ماه جاری در ایالات متحده آغاز شد و در آن از تصاویر و سخنان رونالد ریگان، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا استفاده شده است.

هدف این آگهی، مخالفت با تعرفه‌های جدید آمریکا بر واردات فلزات و انرژی از کانادا عنوان شده بود.طبق برنامه اولیه، این تبلیغات قرار بود تا پایان ژانویه ۲۰۲۶ ادامه یابد، اما دولت ترامپ خواستار توقف فوری آن شد. پس از آن، ترامپ در اقدامی تلافی‌جویانه پایان مذاکرات تجاری با کانادا را نیز اعلام کرد.

«داگ فورد»، نخست‌وزیر انتاریو، روز جمعه در واکنش به درخواست آمریکا اعلام کرد که دولتش آگهی‌ها را از روز دوشنبه متوقف خواهد کرد تا زمینه ازسرگیری مذاکرات فراهم شود، اما تصمیم گرفت اجازه دهد تبلیغات در طول دو بازی نخست سری جهانی بیسبال همچنان پخش شوند تا «به مخاطبان بیشتری در آمریکا برسند»

.سخنگوی فورد در بیانیه‌ای پس از اعلام تعرفه جدید گفت که موضع نخست‌وزیر تغییری نکرده است.عدم دیدار میان ترامپ و کارنی در اجلاس آسه‌آندر همین حال، مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا، برای حضور در اجلاس سران آسه‌آن در مالزی به آسیا سفر کرده است.

طبق گزارش‌ها، او و ترامپ در این اجلاس برنامه‌ای برای دیدار ندارند. ترامپ به خبرنگاران همراه خود در هواپیمای نیروی هوایی آمریکا گفت «قصدی برای ملاقات با کارنی ندارد.»

کارنی پیش از ترک اتاوا در گفت‌وگو با خبرنگاران در فرودگاه گفت: «سیاست تجاری ایالات متحده اساساً تغییر کرده و ما نمی‌توانیم آن را کنترل کنیم. با این حال، تیم‌های ما در حال کار بر سر مذاکرات سازنده در بخش‌هایی مانند فولاد، آلومینیوم و انرژی هستند و پیشرفت قابل‌توجهی حاصل شده است.»

در نتیجه، بحران تازه‌ای در روابط تجاری میان آمریکا و کانادا شکل گرفته است؛ بحرانی که برخلاف موارد قبلی، نه از اختلافات تعرفه‌ای سنتی بلکه از یک کمپین تبلیغاتی داخلی در کانادا آغاز شد و اکنون می‌تواند میلیاردها دلار مبادله اقتصادی را تحت‌تأثیر قرار دهد.

کد خبر: ۳۷۲٬۸۳۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha