۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۰
نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی این بار با توقف ورود کمک‌ها و بستن گذرگاه‌های غزه

نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی این بار با توقف ورود کمک‌ها و بستن گذرگاه‌های غزه

رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که این رژیم با پیشنهاد ارتش برای توقف ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه موافقت کرده و تصمیم به بستن تمامی گذرگاه‌های این منطقه گرفته‌ است.

به گزارش بازار، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که سطوح سیاسی این رژیم با توصیه ارتش مبنی بر توقف کامل ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تا اطلاع ثانوی موافقت کرده‌اند.

این شبکه در خبر فوری دیگری نیز اعلام کرد که مقام‌های سیاسی رژیم صهیونیستی تصمیم به بستن تمامی گذرگاه‌های منتهی به نوار غزه گرفته‌اند.

این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که بحران انسانی در نوار غزه علی رغم اجرای آتش بس به دلیل نقض آن توسط رژیم صهیونیستی به اوج خود رسیده و نهادهای بین‌المللی نسبت به خطر گرسنگی گسترده و فروپاشی کامل زیرساخت‌های حیاتی در این منطقه هشدار داده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی در توجیه نقض مکرر آتش بس در غزه مدعی شد که نیروهای مقاومت فلسطین امروز یک موشک ضدتانک به سمت نظامیان اسرائیلی در رفح واقع در جنوب غزه شلیک کردند و به تعهدات خود در تحویل اجساد اسرای صهیونیست عمل نکرده‌اند.

شاخه نظامی حماس نیز هرگونه دخالت در حادثه رفح را تکذیب و تاکید کرد که به طور کامل به آتش‌بس پایبند است. شاخه نظامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما از هیچ حادثه یا درگیری که در منطقه رفح رخ داده است، اطلاعی نداریم، زیرا این مناطق تحت کنترل اسرائیل هستند و ارتباط با گروه‌های ما که در آنجا باقی مانده‌اند، قطع شده است.

مقام‌های آمریکایی و صهیونیستی به آکسیوس گفتند که اسرائیل پیش از حملات، از طریق مرکز فرماندهی ایالات متحده که بر آتش‌بس نظارت دارد، به دولت ترامپ اطلاع داده بود.

کد خبر: ۳۷۱٬۵۴۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha