۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۸
صرافی رابین‌هود ۵۰۰ سهام و ETF آمریکایی را روی بلاک‌ چین آربیتروم توکنیزه کرد

صرافی رابین‌هود ۵۰۰ سهام و ETF آمریکایی را روی بلاک‌ چین آربیتروم توکنیزه کرد

صرافی رابین‌هود با استفاده از بلاک‌چین آربیتروم، نزدیک به ۵۰۰ سهام و ETF آمریکایی را برای کاربران اروپایی توکن‌سازی کرده است.

به گزارش بازار، صرافی رابین‌هود (Robinhood) دامنه فعالیت خود در حوزه توکنیزه‌سازی دارایی‌ها را گسترش داده و اکنون نزدیک به ۵۰۰ سهام و صندوق قابل معامله در بورس (ETF) ایالات متحده را بر بستر بلاک‌ چین آربیتروم (ARB) برای کاربران اروپایی عرضه کرده است.

به گزارش داده‌های پلتفرم دون آنالیتیکس (Dune Analytics)، رابین‌هود تاکنون ۴۹۳ دارایی را با ارزشی بیش از ۸,۵ میلیون دلار توکنیزه کرده است. حجم کل صدور این توکن‌ها به بیش از ۱۹,۳ میلیون دلار رسیده که بخشی از آن با حدود ۱۱,۵ میلیون دلار عملیات سوزاندن (Burn) تعدیل شده است. حدود ۷۰ درصد از این توکن‌ها به سهام، ۲۴ درصد به ETFها و بخش کوچکی به کالاها، صندوق‌های رمزارزی و اوراق خزانه آمریکا اختصاص دارد.

در میان آخرین دارایی‌های توکنیزه‌شده می‌توان به سهام گلکسی (Galaxy)، ویبول (Webull) و سیناپسیس (Synopsys) اشاره کرد. این دارایی‌ها در واقع مشتقات مبتنی بر بلاک‌ چین هستند و مالکیت مستقیم بر سهام واقعی را نشان نمی‌دهند، بلکه تحت چارچوب قانونی MiFID II اتحادیه اروپا به‌عنوان ابزار مالی مشتقه ثبت شده‌اند.

رابین‌هود اعلام کرده که این توکن‌ها امکان معامله ۲۴ ساعته، کارمزد شفاف بدون هزینه پنهان و شروع سرمایه‌گذاری تنها از ۱ یورو (۱,۱۷ دلار) را فراهم می‌کنند. با این حال، بانک لیتوانی (Bank of Lithuania) از شرکت خواسته تا جزئیات ساختار حقوقی این دارایی‌ها را شفاف‌سازی کند.

کد خبر: ۳۷۱٬۵۱۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha