۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۰
ادمین بزرگ‌ترین کانال رمزارزهای جعلی دستگیر شد

ادمین بزرگ‌ترین کانال رمزارزهای جعلی دستگیر شد

ادمین بزرگ‌ترین کانال تلگرامی رمزارزهای جعلی با بیش از ۱۱ میلیون عضو دستگیر شد.

به گزارش بازار، فردی که اداره یکی از بزرگ‌ترین کانال‌های تلگرامی رمزارزهای جعلی را با بیش از ۱۱ میلیون عضو برعهده داشت، دستگیر شد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد، این فرد با تبلیغ ارزهای دیجیتال فاقد پشتوانه و پروژه‌های ساختگی، زمینه کلاهبرداری گسترده از شهروندان را فراهم کرده بود.

او با ایجاد هیجان کاذب در بازار رمزارز و هدایت کاربران به صرافی‌ها و لینک‌های غیرواقعی، اطلاعات کیف پول دیجیتال افراد را سرقت می‌کرد.

منابع آگاه می‌گویند این کانال یکی از فعال‌ترین مجموعه‌ها در زمینه سیگنال‌دهی رمزارزهای جعلی بوده و در مدت کوتاهی توانسته میلیون‌ها کاربر را جذب کند.

روند رو به افزایش پرونده‌های مرتبط با کلاهبرداری رمزارزی در سال‌های اخیر، ضرورت آگاهی عمومی و دقت کاربران در فضای مجازی را بیش از پیش یادآور می‌شود.

کد خبر: ۳۶۸٬۷۲۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha