۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
۳۶۰ میلیارد ریال به ایمن‌سازی یک جاده روستایی در کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه:

۳۶۰ میلیارد ریال به ایمن‌سازی یک جاده روستایی در کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت:۳۶۰میلیارد ریال برای رفع نقطه حادثه‌خیز جاده سپیدار به روستای بنستان واقع در محور یاسوج به دهدشت اختصاص یافت.

به گزارش بازار، حمیدرضا پیمانجو افزود: عملیات قیرپاشی پروژه رفع نقطه حادثه‌خیز محور سپیدار به بنستان در شهرستان بویراحمد اجرا می‌شود.

وی بیان کرد:: این پروژه به طول هفت کیلومتر برای ایمن‌سازی جاده ارتباطی روستاهای بنستان، بردپهن، علی‌خانی و گلزار شهدا اجرا می‌شود.

پیمانجو تصریح کرد: عملیات اجرایی این زیرساخت شامل خاکبرداری، خاکریزی، زیراساس، اساس، قیرپاشی و آسفالت است که با تکمیل آن ضمن ارتقای ایمنی محور، مشکلات تردد ساکنان این روستاها برطرف می‌شود.

بهسازی جاده بنستان از توابع دهستان سپیدار که در جاده قدیم دهدشت به یاسوج قرار دارد افزون بر تردد اهالی به علت نیاز به انتقال محصولات کشاورزی به بازارهای هدف اهمیت دارد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد همچنین از کلنگ‌زنی پروژه راه دشت بزمنج به مازه‌ کز برای رفاه مردم بخش سادات محمودی در شهرستان دنا خبر داد.

پیمانجو تصریح کرد: این پروژه با مبلغ ۷۸ میلیارد ریال اعتبار قرار است در مدت زمان پنج ماه اجرا شود.

وی طول این محور را ۲.۸ کیلومتر عنوان کرد و افزود: در این طرح عملیات اجرایی شامل خاکبرداری، خاکریزی، زیراساس و اساس، احداث دیوار بتنی، قیرپاشی و آسفالت صورت می‌گیرد.

پیمانجو ابراز کرد: این پروژه با مشارکت بسیج سازندگی سپاه فتح استان اجرا می‌شود و نقش مهمی در بهبود دسترسی، توسعه کشاورزی و رفع مشکلات ارتباطی مردم منطقه دارد.

کهگیلویه و بویراحمد حدود ۶ هزار کیلومتر راه شامل بزرگراه، راه اصلی، فرعی و روستایی دارد که از این میزان ۱۴۲ کیلومتر بزرگراه، ۵۰۵ کیلومتر راه اصلی، یکهزار و ۲۳۸ کیلومتر راه فرعی و مابقی نیز روستایی است.

این استان یک‌هزار و ۷۰۰روستا با بیش از ۳۰۰هزار نفر جمعیت دارد.

کد خبر: ۳۶۶٬۳۱۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha