۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶
طوفان ۱۰۱ کیلومتری در زابل| شعاع دید به ۸۰۰ متر رسید

طوفان ۱۰۱ کیلومتری در زابل| شعاع دید به ۸۰۰ متر رسید

مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان گفت: همزمان با شروع فصل پاییز، طوفان شدیدی بامداد امروز زابل را درنوردید.

به گزارش بازار، محسن حیدری اظهار داشت: مطابق پیش‌بینی‌های قبلی همزمان با شروع فصل پاییز، طوفان شدیدی بامداد امروز زابل را درنوردید.

مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان گفت: سرعت وزش باد در این شهرستان به ۱۰۱ کیلومتر بر ساعت رسید و گردوخاک ناشی از آن شعاع دید افقی را تا ۸۰۰ متر کاهش داد.

وی ادامه داد: همچنین در شهرستان زهک بیشینه سرعت باد به ۷۲ کیلومتر بر ساعت ثبت شد و دید افقی در ایستگاه هواشناسی این شهرستان به ۸۰۰ متر کاهش یافت.

حیدری خاطرنشان کرد: تا چهارشنبه در شمال استان وزش باد شدید و گردوخاک و مناطق مستعد گاهی طوفان گردوخاک پیش بینی می شود. طی این مدت در زاهدان، نواحی مرکزی و نوار شرقی استان وزش باد و غبار انتظار می رود.

مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان گفت: توصیه‌ می‌شود با توجه به شرایط جوی، از تردد غیرضروری بیماران تنفسی، سالمندان و کودکان در زمان غبارآلود بودن هوا خودداری شود. همچنین در ترددهای جاده‌ای احتیاط شود، گلخانه‌ها و محصولات کشاورزی محافظت شوند و از فعالیت در ارتفاعات پرهیز شود.

کد خبر: ۳۶۶٬۰۷۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha