به گزارش بازار، سید محمدرضا موالیزاده ، اظهار کرد: موضوع خوداشتعالی هورالعظیم بخش عراقی روز چهارشنبه در هیات دولت بررسی می شود.
وی با اشاره به گفتوگوهای انجامشده با وزیر نیرو، رئیس سازمان حفاظت محیطزیست کشور، معاون رئیسجمهور، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و سایر مسئولان ذیربط افزود: پیرامون موضوع خوداشتعالی تالاب هورالعظیم در بخش عراقی بهصورت جدی صحبت و تبادلنظر شد.
استاندار خوزستان همچنین بر ضرورت یافتن راهکاری مؤثر برای جلوگیری از تداوم این چالش زیست محیطی تاکید کرد و گفت: باید هرچه سریعتر برای کاهش مشکلات شهروندان خوزستانی چارهاندیشی شود.
موالیزاده با اشاره به پیگیریهای صورتگرفته از سوی استانداری خوزستان بیان کرد: با توجه به این رایزنی ها موضوع خوداشتعالی و تصاعد دود نفس گیر تالاب هورالعظیم بخش عراقی در جلسه فردای هیئت دولت مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
نظر شما