۲۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱
ملارد دیگر ظرفیتی برای ساخت و سازهای جدید ندارد

ملارد دیگر ظرفیتی برای ساخت و سازهای جدید ندارد

فرماندار شهرستان ملارد با اشاره به ساخت و سازهای غیرمجاز بی رویه طی سالهای اخیر در این شهرستان و تبعات ناشی از آن تصریح کرد : ملارد دیگر ظرفیتی برای ساخت و سازهای جدید ندارد.

به گزارش بازار، سید اصغر تقوی فرماندار شهرستان ملارد روز دوشنبه در جلسه پیشگیری، ساماندهی و مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز این شهرستان با بیان اینکه ساخت‌ و ساز غیرمجاز تهدیدی جدی برای تامین انرژی به ویژه آب و برق در سطح این شهرستان می باشد ، ضعف در نظارت و کنترل را یکی از عوامل بروز این مشکلات برشمرد .

وی ضمن هشدار مجدد در این باره ، به پیامدهای استفاده غیرقانونی از انشعابات اشاره کرد و گفت : با توجه به محدودیت سرانه‌ها و منابع شهرستان، دیگر ظرفیت لازم برای ساخت‌ و ساز جدید وجود ندارد و اگر برخوردهای بازدارنده و قاطع صورت نگیرد، در سال‌های آینده با بحران‌های جدی تری در تامین آب و برق مواجه خواهیم شد.

تقوی یادآور شد : ساخت‌ و ساز باید در مسیر قانون باشد و این سؤال جدی مطرح است که چرا اجازه داده می‌شود یک ساخت‌وساز غیرمجاز انجام گیرد و پس از صرف هزینه و سرمایه، به‌دنبال تخریب آن بیفتیم؟ این روند نه تنها ناکارآمد، بلکه موجب از بین رفتن سرمایه ملی می‌شود.

فرماندار ملارد تصریح کرد: یکی از عوامل ناترازی انرژی در کشور، بهره‌برداری‌های غیرقانونی و انشعابات غیرمجاز است که باید با جدیت با این اقدامات برخورد شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان ملارد اظهار داشت : در شرایطی که مردم با قطع برق مواجه هستند، ارائه انشعاب به ساختمان‌های فاقد مجوز توسط دستگاه‌های خدمات‌رسان به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.

گفتنی است در این جلسه، روسای ادارات جهاد کشاورزی، برق، مخابرات، بنیاد مسکن و امور منابع آب و شهرداران، گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز و انشعابات غیرقانونی ارائه کردند.

شناسایی و قطع ۶ رشته انشعاب غیرمجاز آب با قطرهای ۵۰ ،۴۰ ، ۳۲ میلی‌متر و یک اینچ در یکی از روستاهای صفادشت که از آن برای تأمین آب بیش از ۲۲ قطعه باغچه و باغ‌ویلا استفاده می شد نمونه ای از این دست اقدامات می باشد.

کد خبر: ۳۶۴٬۴۴۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha