به گزارش بازار، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در آیین افتتاح طرح شاخص شرکت تعاونی مهر آفرینان درمانگر در نوشهر گفت: این طرح ها با سرمایه گذاری ۲۷۳ میلیارد تومان و اشتغال دست کم ۱۷۰ نفر در بخش های تولیدی، کشاورزی، اقامتگاه های بومگردی، بسته بندی مواد غذایی، هتلداری ، مسکن و صنعت چاپ به بهره برداری رسید.
علی باقری افزود : با توجه به آنکه در سال ۲۰۲۵، به سال جهانی تعاون مزین شده بنابراین این موضوع نشان از اهمیت راهبردی دارد و نمونه آن می توان با شکل گیری و افتتاح این تعداد طرح تعاونی در این استان اشاره کرد.
این مقام مسوول با اظهار آنکه شرکت تعاونی درمانگر مازندران جزو یکی از طرح های شاخص افتتاحی استان است، ادامه داد : این شرکت تعاونی یکی از مهم ترین خدمات آن توجه ویژه به خانواده های کم بضاعت و محروم جامعه در نقاط مختلف به ویژه روستایی بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت : با بهره برداری از این طرح شاخص بستر اشتغال برای دست کم ۳۰ نفر در این خطه غربی استان فراهم شده و در مجموع سهم تعاونی ها در اقتصاد مازندران نسبت به سایر استان های کشور از سهم بسیار بالایی برخوردار که این امر گویای آن بوده که روحیه مشارکت و همگرایی مردم مازندران در انجام کار های جمعی به شیوه تعاونی بسیار بالا است.
نظر شما