به گزارش بازار، منابع عبری گزارش دادند که سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) به مقامات سیاسی این رژیم هشدار داده است که نشانههایی از آغاز فروپاشی تشکیلات خودگردان فلسطین به دلیل وضعیت وخیم اقتصادی مشاهده شده است.
به گفته منابع امنیتی، وخامت اوضاع معیشتی، ناتوانی تشکیلات در پرداخت حقوق نیروهای امنیتی و نرخ بالای بیکاری از عوامل اصلی تشدید ناآرامیها در کرانه باختری عنوان شده است.
در همین زمینه، «یسرائیل کاتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به ارتش دستور داده است طرحی برای مقابله با تحولات احتمالی در کرانه باختری آماده کند.
شبکه ۱۴ عبری گزارش داد که کاتز در نشست داخلی هشدار داده است امکان دارد نیروهای تشکیلات سلاح خود را علیه صهیونیستها به کار گیرند. او تأکید کرده است: «اجازه آغاز انتفاضه جدید را نخواهیم داد و باید برای یک طرح قاطع و سریع در کرانه باختری آماده بود».
نظر شما