به گزارش بازار، همچنین آنها اضافه کردند به دلیل گستردگی حجم آتشسوزی ۱۵ تیم آتشنشانی به محل حادثه اعزام شدند و چندین ساعت به طول انجامید تا عملیات اطفاء حریق و تخلیه دود را انجام دهند.
پلیس ناحیه شمال نیز در پی این حادثه، دستور تخلیه منطقه را صادر کرد و از ساکنین درخواست کرد به محل آتشسوزی نزدیک نشوند و از دستورالعملهای مأموران پلیس مستقر در منطقه پیروی کنند.
به گفته ساکنین حجم حوادث اینچنینی در این شهر طی هفتههای گذشته افزایش پیدا کرده که می توان به آتشسوزی یک هتل، آتشسوزی کابین برق، آتشسوزی اتاق برق اضطراری یک درمانگاه، قطعیهای گسترده برق در چندین منطقه، انفجار ترانسفورماتورها و...اشاره کرد؛ و همین مسئله ترس و اعتراض آنها را به دلیل ناتوانی مسئولین رژیم صهیونیستی در پیشگیری از این رخدادها در پی داشته است.
نظر شما