۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۰
پیشرفت بالای ۵۰ درصدی ۱۷ پروژه راه‌سازی در استان اصفهان
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان خبر داد؛

پیشرفت بالای ۵۰ درصدی ۱۷ پروژه راه‌سازی در استان اصفهان

اصفهان - مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی ۱۷ پروژه حوزه احداث و بهسازی راه در سطح استان اصفهان از نیمه گذشته است.

به گزارش بازار، حمیدرضا فلاح چم آسمانی مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان اظهار کرد: این اداره کل با بهره گیری از متخصصان واجد شرایط و دارای صلاحیت پروژه های راه سازی و ایمن سازی را با سرعت و کیفیت مناسب در دست اقدام قرار داده است.

وی افزود: در حال حاضر، ۲۲ پروژه در حوزه مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان با هدف ارتقای سطح کیفی و حذف نقاط حادثه خیز، در دست احداث و بهسازی است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه ۱۷ پروژه پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصدی دارند، گفت: تکمیل این پروژه ها علاوه بر جلوگیری از تصادفات رخ به رخ موجب امنیت سفر، صرفه جویی در هزینه سوخت و صرفه جویی در زمان سفر می شود.

وی اضافه کرد: از جمله این پروژه ها می توان به اجرای عملیات عمرانی احداث باند دوم محمد آباد - ابوزید آباد – کاشان با ۶۵ درصد پیشرفت، تقاطع غیر همسطح فولاد با کنار گذر آران و بیدگل با ۷۲ درصد پیشرفت، احداث باند دوم فخره - کاشان (ابوزید آباد- کاشان) با ۸۱ درصد پیشرفت و احداث پل راه آهن اصفهان- اردستان با ۹۳ درصد پیشرفت اشاره کرد.

فلاح چم آسمانی به وضعیت دیگر پروژه ها اشاره و بیان کرد: تکمیل تقاطع غیر همسطح شهرک الکترونیک با ۸۹ درصد پیشرفت فیزیکی، احداث تقاطع غیر همسطح علویجه به همراه راههای دسترسی به پل با ۷۳ درصد پیشرفت فیزیکی، تکمیل پروژه تقاطع غیر همسطح آب نیل واقع در محور کمربندی جنوب غرب اصفهان با ۷۴ درصد پیشرفت فیزیکی، احداث پل دو دهانه ۸ متری اسحاق آباد با ۷۸ درصد پیشرفت فیزیکی و ... از دیگر پروژه های فعال این اداره کل است.

کد خبر: ۳۵۹٬۴۸۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha