۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۱
کشف ۲۵ تن گندم قاچاق در مراغه

کشف ۲۵ تن گندم قاچاق در مراغه

فرمانده انتظامی شهرستان مراغه از کشف ۲۵ تن گندم قاچاق به ارزش پنج میلیون ریال توسط ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی خبر داد.

به گزارش بازار، سرهنگ توحید فارسی روز شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ماموران پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی مراغه در حین گشت‌زنی و کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه تریلی مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

وی ادامه داد: ماموران با هماهنگی لازم در بازرسی از خودروی مذکور مقدار ۲۵ تن گندم قاچاق خارج از شبکه توزیع که فاقد هرگونه مدارک مثبت بود را کشف و در این رابطه یک نفر دستگیر و خودروی سنگین مربوطه نیز توقیف شد.

فارسی برخورد با سودجویان و مقابله با قاچاقچیان به صورت مستمر را جزو اولویت ها و دستورکار محوری پلیس شهرستان مراغه دانست.

وی از شهروندان مراغه ای درخواست کرد در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سریعا" به پلیس ۱۱۰ گزارش نموده و پیشنهادات و انتقادات خود را به شماره تلفن ۱۹۷ اطلاع دهند.

کد خبر: ۳۵۸٬۹۰۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha